Hokume Mide bulantilari,ishal son gunlerimde oldu.Ayagima kramplar girmeye başladi.Sancilarim olmaya başladi.Bunlar ilk hamileliyimde oldu.2-ci hamileliyimin son 12 gunundeyim,belirtiler ayni yine.
Selmapiskin Hokume karnın düşmüş -düşmemiş diyorlar mesela. O ne derece doğru gerçekten belli oluyo mu
Zeynepsa Hokume Benim se gaz sancisi gibi bi sancim oluyo ben gazdir dedim ama simdi de ishal oldu geceleri de mide bulantim var. Dogum mu acaba
Nazyun Selmapiskin bazen Doğum sancısı başladıgındada düşüyormuş çok fazla takılmamak lazım galiba ☺️
Hokume Selmapiskin evet,bakar bakmaz belli oluyor duşmesi.ilk oglumda bana karnin duşmuş sanki dediler.2 gune kalmadi dogumum.
Nazlikiz_ Ben 33. Haftamdayım baştaki gibi olmasada bulantılarım var canım hiçbirşey istemiyor ara ara kasılmalarım oluyor erken doğum belirtileri olmaz umarım muayene oldum şuan herşey yolunda görünüyor
Emel41 Hokume benimde iki gündür mide bulantısı ve afedersiniz su gibi geliyor büyük tuvaletim 39 a girdik tek belirti bu bende
BuFi2012 Emel41 anladım canım. Bendede ara ara oluyoda dedim acaba mı. Daha varda benim 35. Haftadayım