almilaumay12 ewt devlet hastanesine gidiyorum eşimde sağlık çalışani ve çok sevilen de biri. Çünkü eşim çok ılımlı biri iletişim konusunda o kadar nazik bir insan ki . Onun çalıştığı kuruma gidiyorum. Doktorumdan cook Cook memnunum . Çok ilgili merhametli. 37+4 haftalık oldum. Bir kere bile sıkıntı çekmedim. Ama ebe ria odasına her gittiğimde bir sürtüşme oluyor laf dalaşı oluyor. 8 haftalıkken hastanede yattım 15 gün kadar ordaki servisteki hemşireler de çok iyiydi ilgiliydi. Ama gel gör ki acil dekilere insan bile diyemezsin . Sert ukala sanki hayır için muayene ediyor. Birde alaycı tavırlar . Siirt’te yaşıyoruz çevre köylerden gelen hastalar var onları da bu şekilde aşağılıyorlar bir kaç kez denk geldim. Herkese böyle davranmaya çalışıyorlar. Ama bn merkezde kalıyorum ki eşimde orda çalışıyor bizde heralde salak değiliz okuduk buralara geldik yol yordam biliyoruz böyle küçümser tavırları rencide edici cümleler çok çok sinir bozucu. Lafımı da esirgemem. Sinirden bana sen bir yatsana çatala dedi önce bir itiraz ettim , sonra neyse bebeğimin sağlığı daha önemli deyip soyundum o an ne kadar canım acıdı Allah biliyor ya gerisini anlatmaya ne vaktim ne de içim dayanır 😒