Latilgan Busra6034 ben ilk doz biontech oldum doktorum Alerjin yoksa onu ol dedi ikinci dozu ptesi yaptırıcam. Kolum ağırdı sadece iki gün
Selin12- Busra6034 ben iki doz biontech aşısı oldum daha sonra hamile olduğumu öğrendim ve doktorum bir problem olmayacağını söyledi şuan sağlıklı
Busra6034 meltemonen doktor bana dediki onu size bırakıyoruz istersen ol ama ilerde ne olacagını bilmedigimz için bişey diyemem dedi kararsız kaldım
Latilgan Gonul_enes Busra6034 benim doktorum prof ol dedi ben de oldum o ne derse yapıyorum bebeğim tüp bebek zararı olacak olsaydı yaptırmazsı diye düşünüyorum yinede siz bilirsiniz 🙏🏻
YarenG Busra6034 bana da öyle dedi yeterince araştırma yokmuş gebeler için o yüzden dogumdan sonra yaptırıcam
Latilgan Busra6034 birde evde olaaydım belki yaptırmazdım ama çalışıyorum oldum yani Allah ne yazdıysa o olacak ne yapalım
Gonul_enes Latilgan benimkide yar doc… dedigini yaptim zaten ben meyilliydimde koronanin yikici etkisinden daha cok korkuyodum, cevremde herkes oldu benim aklim rahat, ben bebeklerede vurunanlarada bisey oldugunu yada olcagini dusunmuyorum sahsen
Busra6034 Benim doktorum devlette , ne bileyim herkes başka bişey söylüyor fikrleriniz için teşekkür ederim canlar🙏🏻
aslanreis Busra6034 2 gün önce sinovac oldum yan etkisi daha az diye cok sükür hic bir yan etki görmedim dogurmadan 2 doz ol dedi doktorum