Elfszgn Kızlar az önce otururken bi anda alttan scak bi ıslaklık geldi taytıma kadar gecti idrarmı suyummu geldi blemyrm renksz kokusz anlamyrm sancımda yok nasl bişey bu su yardm
EliniVermiyorHayat Elfszgn Sadece taytı ıslatacak kadar mı geldi devamı geliyor mu idrar gibi tutmaya çalışıp tutamıyorsunuz suyunuz gelince istemsiz akıyor
1PrensAnnesi Elfszgn su denilen şey idrardan az daha kıvamlı kokulu diye söylüyorlar ama cnm bilemiyorum tabi bnce acile bi git
Elfszgn EliniVermiyorHayat 37haftalıgm blmyrm bi anda oldu evet tayta gecicek kadar geldi ilk defa böyle bsey oldu anlamdm hc bsey sancı flnda yok
EliniVermiyorHayat Elfszgn Sancı olmayabilir canm benimde suyum gelmişti sancım felan yoktu tutmaya çalıştım tutamamaştım ayağa kalkınca devamı gelmişti bence hast gitmende fayda var canım anlatımına göre suya benziyor
Elfszgn EliniVermiyorHayat çokmu gelmişti canm suan ayaga fln kalktgmda bişey yok ama of bilemedm ki ya
EliniVermiyorHayat Evet benim altım ıslanmıştı hemen anladım suyum geldi dedim hast gittim ebe muayene etti evet suyun gelmiş dedi yatışım yapıldı hast git bence canm gidemeyecek durumdamısın su değilse bile için rahat eder hem günün de gelmiş bence gitt
Elfszgn EliniVermiyorHayat yatıs verdiler canm suyum iyi ama böbregm büyüms olmzsa on gün sonra doğm olck