[silindi] Kızlaar hamilelikle birlikte koltuk altı kararan oldu mu? Olduysa hamilelik bitiminde eski haline dönen var mı? Yoksa bir de onun için mi uğraşmam gerekecek çok can sıkıcı ve çirkin bi görüntü 😪
Gul-42 [silindi] koltuk altım bıkınım karardı gecen bırı daha yazdı gecmedı dogumdan sonra yazmış hele benım bıkınım bıldıgın kara beyaz tenlı olunca cok cırkın gorunuo
deryakadri [silindi] benimde bikini kolaltı öyle ama geçer dedi annem kimisinde kol bacak yada yüzün de oluyormuş benimde bikini ve kol altı Epi aletiyle yapıyordum gebelikten önce de ondandır dedim belki ağda attım farkeden bir şey olmadı
[silindi] Gul-42 benim de öyle genital de karardı ama koltuk altını sürekli görüyorum ya daha çok batıyo herhalde gözüme 😅
Merveorhnoglu Ay hele benim koltuk altim zenci gibi genitalde ona yakin terleyen yerleri ozellikle daha cok karardi heryerimin 🥺
[silindi] Merveorhnoglu terleyen yerler mi ona hiç dikkat etmedim ama kol altım çok fena gerçekten böyle kalacak diye çok korkuyorum valla🥺🥺
[silindi] deryakadri benim de bikini ve kol altı ama şimdi yaz ayı olduğu için utanıyorum dışarıda kolum kalkacak gözükecek diye ya bir de beyaz tenliyim aşırı belli oluyo umarım doğumdan sonra geçer🥺
deryakadri [silindi] hiç sorma canım ya halamla tesadüf konuştum bugün dedi ilk gelen üstünü bebeğe vermeden sür o bölgelere geçer . Yada beklersin 6 ay sonra geçer
GunesMom [silindi] benim canım doğum yapalı 22 gün oldu koltuk altım meme ucum bile karardı ama düzeldi benim geçti yani sıkıntı yapma geçiyor