anneyimmm_ Kızlar 23+3 üz bizde oğluşumla, yaklaşık bi haftadır vajina kemiğimde aşırı bi ağrı var iki aylıkken başlamıştı bel ve kuyruk sökümü kemiği ağrılarım. Magnezyum da kullanıyorum ve ilk muayeneye gidişimde dr da danışcam benim gibi olana var mı?
Bsrkrc semaqokcedonmez çok sevinirim teşekkür ederim ben ebebek ten aldım xl küçük oldu normal bebek mağazasından aldım o da küçük geldi 😊
semaqokcedonmez Bsrkrc biraz önce geldi baby jem markasının aldığım satıcı MYWELOVE sorunsuz geldi tam oldu ☺️
poyrazinannesi3547 Gamzeee__ benimde biraz sızlıyor umarım ateş yapmaz sağ koluma yaptılar farketmez herhalde Sağlıkla dogsun inşallah tüm bebişler
Gamzeee__ poyrazinannesi3547 benim soldan vurdu. 6 Eylül 2. Toz olcam insaAllah üzerine yatma ağır Bisi yapma geçer insaAllah Rabbim şifa versin 🥰
poyrazinannesi3547 Gamzeee__ MAŞALLah Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah çoğu gtmş ne alsak kardr sonra insan birden zorlanıyor
Gamzeee__ poyrazinannesi3547 aynen çok şükür elhamdulillah Rabbim yardım edio birden alamazdım yavas yavas 16. Haftada cinsiyet öğrendik suan 24. Haftadayiz çoğu gitti Allah herkesin yar yardımcısı olsun insaAllah 🥰🤲🏻
Glcntn Annesibebegi benimde tahmini doğum tarihim 31 aralık 7tane yenidoğan takımı 6tane 3-6ay var.2 tanesini ben aldım geri kalan hediye yetermi acaba ilk 6 ay bilemedim kaynanamda yelek patik falan örüyor . Erkek bebek sıcağı çok sevmezmiş gerçi iki kat giydirirsem kıyafet yetermi acaba diyorum bilemedim ilk çoçuk ya. Bide kuzenim yeni doğum yaptı bebek 4 kilo doğdu 3-4 gün giyebildi yenidoğanları sonra olmadı bebeğe göremi alsam son ay benimkide önde gidiyor hep
Duygudenenkisi Covid aşısı olan varmi? Benim doktorum olmalısın bebeğe zararı yok dedi. Kafam karıştı
Duygudenenkisi poyrazinannesi3547 Masallah güzel ve sağlıklı günlerde giysin bebesin🤲 Bende geçen lcw den ikili takım aldım 1-3 aylık beşik henuz almadık. 5 6 tane hastane çıkışı, battaniye, ağız.mendili vs kaldi
poyrazinannesi3547 Duygudenenkisi Allah razı olsun inşallah sizinkide saglıkla giysin😍 valla ben daha almadım hastane çıkışı kaç adet alcaz bilmiyorum tulum falanda lazım baya eksik var Allah yardımcmz olsun eylülde inşallah kışlıklar gelcekmş o zaman bakıcam
Ilyda_demir09 24 haftalik olduk biz siz kaç haftalik oldunuz doğum aralık başı benim aralık ayının geneli erkek sanırım çoğu kişi erkek demiş aralık ayı erkek ayı o zaman ama bizim kızımız bizde çoğu kişiden aralık erkek duyunca şaşırdık kızımıza 18 haftalık ken cinsiyetimizi öğrendik bizde tek büyük dolabimiz kaldı ismimize daha karar veremedik ama hanze lina armina mila elenaz elizan bunlar dışında düşünmüyoruz ama kararımızı veremedik😊