Deletedmom27272 Mminikmucizemmm hahahah hele eşim 1 bucuk yaş için aldı hırka beğendi bizimki büyüyene kadar kalmaz bu dedi😀
Annesibebegi Kızlar aralıkta doğum yapacağımız için nasıl bir yol izleyeceksiniz yenidoğandan kaç adette 0-3 kaç adet alacaksınız. Ben tulum seviyorum ve geneli tulum almayı düşünüyorum . Kışın zaten evdeyiz çoğunlukla neler alırsak daha pratik olur neler düşünüyorsunuz ?
Nurklc38 Annesibebegi Canım yaza hiç birşey almayı düşünmuyorum. Genellikle kışa yoğunlaşıcam ama aldıklarımı da yeni doğan almak istemiyorum takım olsun tulum olsun bunları biraz büyük alıcam. Zıbın vs onları küçük almayı düşünüyorum çünkü hemen büyüyorlar aldıklarımız ziyan olucak. Bu yuzden yeni doğan düşünmüyorum 😊
Asyakzlelma Annesibebegi kızlar erkek bebek isimleri önerin ya ben çok kararsızım . Benim doğum da ocakta :)) 🥰
Deletedmom27272 Asyakzlelma Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza 🙏benimde isime ihtiyacım var özellikle türkçe olmasını istiyorum🥰
Asyakzlelma Deletedmom27272 amin inşallah hepimiz ❤️🙏🏻 Erkekse cinsiyet benim oğlumun ismi yiğit tuğra belki fikir olur size de :))
Foodengineer 24+3 teyim benim de minik bir kızım olacak inşallah 🥰 ben tulum filan bi kaç birşey aldım uzun kollu tercih ettim herşey çok sevimli herşeyi almak istiyorum 😬😬😬
Deletedmom27272 Annesibebegi etiketinde yenidoğan yazıyor ama kalıbı büyük doğum yapan arkadasım 3 aya kadar kullandım demişti e bebekten aldığım hastane çıkışını ama diğer markaları bilemem🤷🏼♀️
Kerem_mom Haftadayım. Bende genelde tulum aldım ve hep 6 9 aylık 😀😁 bana hep büyük al dediler çocuğa hiç küçük birşey almadım. Bi tane 10 lu hastane çıkışı , 2 tane 5 Li almayı düşünüyorum 0-3 ay olarak. Eylül gibi kışlıklar gelmeye başlayınca 3-6 aylık alacağım. İsimli setlerden almak istiyorum ama aşırı pahalı hiç araştırdınız mı ya da aldınız mı ? Memnun kaldığınız yerleri tavsiye edebilirsiniz beni etiketleyerek. Onun haricinde chicco anne yanı alacaktım vazgeçtim, park yatak ile arasında en olarak 7 cm var. Yerimiz kısıtlı ama park yatak daha uzun süre kullanabiliyormuş, ölçtük yatak yanına da sığıyor Kraft ın bir modeli oda . Bebek arabasına da bugün baktık joker de indirimli bir model var 4 binden 3 küsür e inmiş onu almayı düşünüyoruz önümüzdeki 2 3 ay içerisinde
Kerem_mom Buraya alıp memnun kaldığınız, almayı düşündüğünüz şeyleri atabilirsiniz bence hepimize fikir olur. İndirimleri vs paylaşabiliriz. Buradakiler hep yakın zamanda doğum yapacak muhtemelen aynı zamanlarda alınacak ihtiyaçlar 😀
Deletedmom27272 Kerem_mom henüz kullanmadım ama bunu aldım hastane çıkışı diğeride kundak https://resmim.net/i/5BBJq https://resmim.net/i/5BYW7
Kerem_mom Bu arada oğlum olacak, Kerem ulaş koyacağız ismini Allah nasip ederse. İsim arayışında olanlara belki fikir olur 😍
Dugisim Kerem_mom Ben de kerem ismini çok beğeniyorum anlamı da çok güzel. Nasip olursa kerem arda olacak benim oğlumun adı. 23+4 olduk bizde. Ben de daha hiç birşey almadim. Bugün biraz alışveriş yapacağız ama doğum kilosunu bilemedigim için çok fazla 0-3 ay almak istemiyorum.
Kerem_mom Deletedmom27272 ay çok tatlı 😀😍 bakıyorum hatta daha yeni geldik beğenip alamadım , siz nerden almıştınız bunları jokerdekileri beğenmedim hiç
Deletedmom27272 Kerem_mom e bebekten aldım hastane çıkışını 10 lu 83 tlye geldi . kundağı da hepsiburadan aldım çok güzel yumuşacık https://www.hepsiburada.com/ae-group-sevimli-topitos-nakisli-velboa-kundak-p-HBV00000XEOO6?magaza=bebebebek&isFashion=true&url_src=ios-product-detail