Duygudenenkisi Bebegim4 Canim ilk 1 ay çok dikkat ettim. 2 hafta önce kontrole gittik. Doktor yavaş yavaş oturabilirsin dedi. Sonra benim kuaföre gitmem gerektiğini söyledim. 1 ay geçtikten sonra gidebilirsin dedi ama tüm işlemleriimi yatarak yaptırdım. Şimdi.yavas yavaş evde geziyorum ama yinede korkuyorum.
Bebegim4 Duygudenenkisi bana d doktor 1 haftadan sonra normal hayatına dön dedi bana çarşı pazar gez ama ben kesinlikle yapmıyorum ya bütün gün yatıyorum maalesef ki 🥺
Duygudenenkisi Bebegim4 Bilemedim ki, ben sürekli dinleniyorum yatiyorum. Hatta doğuma kadar heyet raporu aldım. Yani 15 günde bir alıyoruz. Doktorun ne dediyse ona göre hareket etmelisin. Herkesin durumu farklı olabilir canim. Ama sen yinede dikkat et
Eylulmom1 Annesibebegi Kaç haftalıksınız acaba. Ben de 19+4 günlük hamileyim. Ama doğumum aralıkta mı olur yoksa ocağın ilk haftasında mı olur diye düşünüyorum 😁
birseny Eylulmom1 23+3 olduk erkek cinsiyeti sizinki nedir ? Biz henüz hiç bir hazırlık yapmadık açıkçası erken doğum riskinin azalmasını bekliyoruz . Tabi biraz da korkmadan tadını çıkaracağımız zamanlarda alışveriş yapmak istiyoruz .
Eylulmom1 birseny Kız cinsiyet ☺️. Biz çoğu büyük eşyaları aldık kıyafet vs kaldı. İnşallah riskiniz geçer sizin de.
Betulbayar32_ birseny benimde erken doğum riskim var enfeksiyondan dolayı şuan geçmesini bekliyorum hiç birşey alamadım oğluşuma😥😥
birseny Didemf çok geçmiş olsun benim maalesef baştan beri hep sıkıntılı korkudan daha sevincini yaşayamadık . Allah hepimize çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin
XelisaX Merhaba kızlar benimde 2. Gebeliğim oğluşum inşallah aralık sonuna doğru doğacak 🤍 Kısmet, ben ufaktan başladım alışverişlere 21 haftalık olduk ☺️