Annesibebegi Kızlar alışveriş, bakım, hazırlıklar, indirimler, tecrübeler vs konuşma sayfamız olsun diyorum:)
cerentskn Annesibebegi evet çok iyi olmuş bende aralıkta oğluşumu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum inşallah 🥰🤲🏻
Duygudenenkisi Annesibebegi Çok güzel bir grup olmuş. Benim ilk gebeliğim malesef serklaj oldum. Kalkamıyorum alışveriş yapamıyorum annem ve kız kardeşim alıyor doğuma yakında alacak. Çok heyecanlıyım. Umarım hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucagimiza aliriz💙💙🤲🤲🤲
ogretmen_anneee Annesibebegi en büyük tedirginliğim yeni doğan bebek nasıl giydirilir üşümemesi için 😂
Yenianneadayi2208 Annesibebegi Allah nasip ederse bende Aralık ta evladımı kucağıma alacağım ☺️ bir çok şeyi hazır aslında ilk bebeğimden. Ama henüz alış veriş için erken. Kışlıklar çıkmadı sanırım, ben eylül ekim gibi almayı düşünüyorum. Bezimizden emzik biberon şampuan banyo seti Deterjanı ana kucağı beşiği e kadar herşeyi hazır. Sadece eve getirip düzenlemem lazım bir de dolap alacağım.. Gerçi eksik bitmiyor. Ay şu eksikmiş diyor insan ☺️ hiç birşey olmayanlar ufaktan başlayabilir aslında ya da birikim yapabilir.
Masalmasal2 E bebekte kışlıklarda çok indirim vardı.Küçük bir köşede denk geldim.bir kaç birşey aldım. Sanırım bir kaç aya kalmaz yükseltirler fiyatları.
ruzgarsmommm Annesibebegi ben de ekim sonu aralık başı oğluma kavusacağım inşallah. odasını bile aldm ama bir bebek arabası için karar veremedim. Kışa gelceği için yaza kadar bebek arabası ihtiyacımız olmaz diye düşünüyorum. O yüzden travel sistemlere gerek duymadan kabin tipi uzun yıllar kullanacağı bi model bakıyorm chicco goody plus beğendim sizin var mı önerniz?
Gizem_izmir Aralık ortası doğum inşallah daha başlamadım alışverişe eylül de başlamayı düşünüyorum. Neyden kaç tane almalı, Neler almalı üşümemesi icin neler alınmalı tecrübeli anneler yada fikir sunacak arkadaşlar biraz tüyo verirse sevinirim😊
Lavantakokusu Bende Allah nasip ederse sağlıkla erkek bebiş bekliyorum kızlar Aralıkta 🤗 Bugün a101den denk gelip Kiwinin göğüs pompasından aldım 120 TL. Yorumları çok iyiydi ondan almayı düşünüyordum zaten trendyoldan vs ama orada görünce alayım dedim. Fikir olsun size de 🙃
Tucc Kısmetse bende Aralıkta oğluşumu kucağıma alıcam 😍 çoğu eşyamız tamam ama yinede hiç aklımıza gelmeyen şeyler olabilir diye tedirgin oluyorum :))
Yusufhalime Bende Ekim gibi alışveriş yapacağım kışlıkları çıksın battaniyem var öteki cocuklarimdan muslin alacağım sadece ozamanlar muslin yoktu hepsiburada da 150 TL üstü 50 TL indirim vardı dün avent emzik ile muslin aldım Birtane gerisinde ekimde alacağım inşallah yeni annelere tavsiyem yenidogqn çok almayın insan hevesle kendi kaptırıyor ama çabuk büyüyor bebekler birde tulum çok kullanışlı değil ayarlardan kasıyor kısa sürede bir iki tane olsa yeterli
semaqokcedonmez Müslin almayı düşünen anneler wheeppo markasına bakabilirsiniz internet siteleri de var ınstagram adresleri de hem fiyatı piyasaya göre uygundu hemde kalitesi güzel ben bir tane kalın 4 katlı, 5 tane de günlük kullanılabilecek incelerden aldım. 5 tane ağız mendili aldım müslin. 1 tane de hediye yollamışlar. Onun dışında bime katlanabilir banyo küveti seti gelmişti yine fiyatı çok uygundu onu aldım. Şuan için kıyafet alışverişinin erken olduğunu düşünüyorum Aralıkta doğum olacağı için Eylül - Ekim gibi kayınvalidem tüm kıyafetlerini alıcak 😀 10′lu nakışlı hastane çıkışı almaya düşünenler varsa ınstagramda ipekbabyhome sayfasında buldum fiyatı yine piyasaya göre çok iyi ayın 16.sında detaylı ultrasona gircem ona göre yaptırmayı düşünüyorum. Birde yatağı beşiği için korumalık ihtiyacınız varsa yine ısntagramda araştırmalarım sonucu dugumyastik sayfasında buldum fiyat olarak piyasaya göre uygun hediyeleri de var. Ben uygun fiyata yakaladığım bulduğum ürünler bu şekilde eksikleri yavaş yavaş alıyorum belki size de fikir olur bu paylaşımım 😊
Bsrkrc semaqokcedonmez merhaba BİM’den aldığınız katlanabilen küvete file aldınız mı acaba 😊 ben de ekim de doğum yapacağım inşaşşah BİM’den almıştım küvet kova masrafa set olarak, ama o küvete uygun file bulamadım 🥺 hep küçük geliyor
sivlimglsh Bana da eş dost hediye getirdi ama küçük şeyler tabi. Önümüzde ki ay büyük parçaları almayı düşünüyorum. Bebek arabası puset beşik aldım mı diğerleri küçük küçük yapılır ağırlaşmadan büyük parçaları aradan çıkarırım diyorum ama bakalım 🤔
elifkktg Aralık ortasında kavuşacağım inşallah oğluma❤️ Henüz bir şey almadım Eylül Ekim i bekliyorum