Ozgrrr Kızlar yaa aşırı gerginim geçmiyor da eşim nee dese tersini yapıyorum. Sakinleşmiyorum. Bebek de geriliyor ama elimde değil evde ne varsa yere fırlattım
Gmznr80 Ayni sorun bende de var eşim yurtdisinda suan bende kendi ailemin yanına geldim kayinvalidemler cok uzakta olduğu olduğu için ve bende senin gibi sürekli geriliyorum kiz kardeşim aynı evin içinde benimle karşılaşmamak için kaçıyor resmen 😂
Ozgrrr Gmznr80 valla 2 yaşında ki kızımdaa bni izliyor ne yapsam offf rahat bir sinirlenip de yere fırlatamıyorm tabağı sesimi yükseltsem eşime bakıyor hemen ama öyle böyle gergin değilm be
Gmznr80 Ozgrrr ben çok sinirlenince çok yemek yiyorum ancak sakinlesiyorum başka türlü olmuyor ya yada kendimi bir yere kapatıp bir dure kimseyle muhatap olmamaya çalışıyorum gerginliğini aramasam da bira sakinlesme oluyor o zaman
Ozgrrr Gmznr80 valla şu an eşim başka odada Bnde öyle hava sıcak ama inadına oturduğu odanın klimasını açmadım hatta kendime ve kzıma göre yemek yapıp yemeyi düşünüyorum. Ne yaparsa yapsın.