Efilay 21 haftalık hamileyim bacaklarımda ve kasıklarımda ağrılarım var doktor bebeğin başı. Aşağıda ve çok asagi inmiş deyip yatış verdi. Ama eşim özel hastane olduğundan maddiyattan kabul etmedi. Evde ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz
nevamm1 Efilay leyla-kaya42 kesinlikle devlete gidin o zaman yatış verdiyse evde olacak iş değil şimdi yat dinlen deriz ama ne olacağını bilemezsin doktor gozetimi gibi olmaz evde maddiyat tabiki önemli eşinin tavrını eleştirmek için değilde burda bebeğin ve senin sağlığın daha önemli yanı bı yerden borç vs.bulma imkanı yokmuydu acaba çok geçmiş olsun.🙏
demirmommm Efilay Çok geçmiş olsun öncelikle. İki üç gündür bende yoğun iş yaptım evde aşırı şekilde ağrılarım var bacaklarımda ve karnımda adet olacak gibi ağrılar var. Bebeğin aşağı inmesini bunlar da etkiler mi acaba bir bilginiz var mı ?
demirmommm Efilay Ayakları yükseğe uzatıp uzanmak iyi diye biliyorum ama yatış verdiyse ilaçla da destekleyecektir. Eşinizle bir daha konuşun isterseniz.
Efilay Küçük bir ilçede yaşıyorum sabit doktor yok günlük değişiyor Ankara dan geliyor devlet hastanesindeki doktor daha iyi bir hastaneye gidin dedi
Efilay Bu ikinci gebeliğim ilkinde de sorunlar olmuştu hastane de yatmistim ama çözüm olmadı erken doğum yaptım. Eşim birşey yaptıkları yok deyip geçiyor. Çok üzüldüm hatta bebeği istemiyor mu diye düşünmeye basladim
yagmurdzgn54 Efilay düşük tehliken varsa evde hiç bir iş yapmamalisin. sırt ustu uzanip ayaklarinin altina iki yastik koyarak ayaklarini yuksekte tutmalisin bebek kendisini yukara alabilir bu yontemle ama agrin sancin gibi şikayetlerin olursa mutlaka devlet hastanesine gitmelisin.