Nurklc38 Burcu-2910 düşük kimyasal olabilir canım yine de sen dinlen ağır iş yapma 2 gün sonra yine yap artışa bak
Burcu-2910 Kuzucccum 24 çıktı değer acildeki doktor iyi çıkmış ama yine de 2 gün sınra artışa tekrar bak dedi
Gul2808 Burcu-2910 değer güzel artmış canm bnm ilki 44 sonra 77 çıktı hiç 2 katı artış olmadı doktor %60 artış olsa yeter demişti değerlerimi hep güzel değerlendirdi şuan 12+6 günlüğüz sağlıkla kucağına alırsın inşallah sende 🙏
Umudayolculuk annesinin_beybisi böyle bir şey yok yanlış bir bilgi olmuş kahve rengiyle de başlıyabiliyor ne yazıkki düşükler bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum
Mom54755 annesinin_beybisi yok canım kimyasalda da kahverengi lekelenme oluyor yaşadığım için biliyorum
annesinin_beybisi Mom54755 benim kahve olmamıştı 2 sefer peçeteye pembemsi taze kan lekesi geldi arkasından saatlerce süren bir ağrı o sırada düşük yapmisim bilmiyordum tabi bundan başka kanama gelmedi 10 gün sonra beta sıfırlayınca 1 hafta kanamam oldu
Mom54755 annesinin_beybisi belkide bünyeden bünyeye değişiyor olabilir benimde ilk önce bi 2 3 gün kahverengi leke geldi sonra regl oldum 1 hafta sürdü
Nehir-Poyraz Mom54755 benimde öyle olmuştu kişiden kişiye değişiyor ben hatta yerleşme sandım sonra regl oldum umarım arkadaşın artar ama oda kimyasal gibi duruyor az artmış gibi geldi bana inşallah değildir
Mom54755 Nehir-Poyraz ay inşallah öyledir 🤲 az çok anlıyorum arkadaşı çok zor insan bünye olarakta bitiyor ruhen de
Bfduam Burcu-2910 hayırlı olsun yavrunuz şimdiden inş sağlıkla ilerler. Adetten iki gün önce yapmışsın, dört, beş gün önce yapmış mıydın? Ben bugün yaptım da negatifti ondan sordum.
Bfduam Burcu-2910 kaçında testin pozitif çıktı, yumurtlamadan kaç gün sonra? Adetime 3 gün var negatif benim ondan soruyorum.
Nehir-Poyraz Mom54755 amiiiin inşallah canım Rabbim hayırlısıyla bizede sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah 🤲🏻