Sare3737 Ben ortalama 1 aydır hergün 3-4şişe buz yiyorum suyu dondurup Yani gebelikte tek eğlencem o şişeden düşmeye çalışan buzlar var kıtırtılar. Ama bebeğe zararı var mı yok mu asla bilmiyorum
Serpilbb Sare3737 bebeğe bir zararı olmaz ama sizde hasta olabilirsiniz benim gibi 😄 buzlu sular içiyordum o bile sıcak geliyordu 1 ayda 2. Üşütüp boğazımı şişirdim böyle böyle
esmerrmm Sare3737 bende hergun 8 9 tane küp buz yiyordum cok sicak oldugu icin ama bu aralar hava serin yemiyorum bide sanki bozagim tahrih olcak gibi hissediyorum oyuzden biraktim gecsin yine baslarim yemye 😁
gokcekocyigit07 Sare3737 bence yeme, Allah korusun hasta olsan şimdi ortalık da kötü doktora zor gidiyoruz bir de diğer türlü hastalık da daha zor olur
02112017 Sare3737 bogaz agrısına yakalanırsınız aman deyim düzelmek için ilaç filan da içemiyoruz soguk su içmeye korkuyorum ben
Gururunannesi Sare3737 valla buz yiye yiye buzlar kraliçesine döndüm. 😂😂bisim yok suan Allah büyük öbür günlere de
Dyggfrkn Sare3737 bebeğe belki zarar vermez ama boğazın siserse öksürük yapar o zarar verirse verir hatta erken doğum bile duydum öksürükten
Rumeysare Bende 9 ay boyunca yedim hiçbişey olmadı doğuma 2 gün kala boğazlarım şişti öksürük doğumdan sonra zorladı beni dikişlerimden dolayı zor öksürüyordum