Denzzruvi İlk hamileliğim ne markaları kullanmalıyım ne tercih etmeliyim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz bebek bezi ıslak mendil biberon emzik bu tür şeylerde hangi markalar tercih edilir neye dikkat etmeliyim🌸
Dilekcnkn Denzzruvi Bu değişkenlik gösterebilir canım ben emzik ve biberon olarak avent tercih ettim bez ve ıslak mendil olarak her zaman prima kullandım ama alırsın bebeğine gelmez bunu bilemeyiz 😊
AsilveDuru Denzzruvi ben bebek alışverişinden önce cok araştırmalar yaparak bez olarak prima premium care aldım. Islak mendil olarak yine prima aldım ama ilk doğduğunda kare pamuk kullanmak daha iyi olduğunu öğrendim bir süre kare pamuğu ıslayıp kullanacağım cildi hassas olduğu için. Sonrasında biberon olarak tomme tippe marka aldım anti kolik gaz önleyici özelliği var bu çok iyi bişey. Emzik olarak avent ve nuk marka aldım iki tane hangisini severse ona devam edeceğim. Tabi öncelikle bebişlerimiz sağlıkla gelsinde gerisi kolay.
Ysmmmnn Denzzruvi sleepy vardı ilk bebeğimdrn kalan ıslak mendil yerine temzleme pamuğu biberon almadım pompanın yanında olan biberon var elimdr eğer gerekirse kullancam onuda
beyza1234 Denzzruvi ilk zamanlar pamukla silecegim ebebekten aldım ıslak mendik sleepy yeşil naturek olan bezde prima premium care aldık
ElifBademmm Denzzruvi emzik avent, biberon dr browns, bez prima premium care,ıslak mendil de uni baby yenidoğan yada sleepy bio natural. Yalnız her bebek kendine özeldir ve belki farklı markalar kullanılır.
AsilveDuru Denzzruvi e bebekte var mesela baby me marka bebek temizleme pamuğu diye geçiyor temiz suyla ıslatıp suyunu sıkıp bebişin heryerini temizlemeye uygun. Islak mendillerden daha iyi oluyor ilk aylar