Aslhansola45 17 haftalık gebeyim hamilelik boyunca hiç maydanoz yemedim yemeğin falan da içine koymam ama bugün farkında olmadan yedim bi sıkıntı çıkarır mı bu arada düşük tehlikem falan yok
Seda_nrr Aslhansola45 hiç bişey olmaz canım korkma :) kaynatıp suyunu içmediğin sürece Demet Demet yemediğin sürece yemeğin içindeki maydonoz hiç bişey yapmaz
Elfelf475 Aslhansola45 ben ilk kez duydum sakıncalı olduğunu basından beri yiyorum kahvaltıda falan da yedigim olmustu bir şey yapmadı bana 😳
Birkuzucukbeklerken Dilekcnkn düşüğe sebeb oluyor tabi çok fazla tüketmen lazım demet demet Yemen lazım ya da kaynatıp suyunu içmen lazım öyle olursa sıkıntı Bi kaç daldan sorun olmaz herhalde
Serrammm Bende ilk gebeliğimde bilmiyordum ve arada salatalarda kullanıyordum bir sıkıntı olmadı 1 kezden korkma için rahat olsun 😊
Durunbigeldim Aslhansola45 maydanoz suyunun öyle bi etkisi var denir. Adet söktürdüğünden oda ilk haftalarda zaten. Bilimsel bi gerçekliği yok aslında. yemekten bişey olmaz
Zasya Aslhansola45 aksine çok yiyorum m. En başından beri devamlı. 35 haftalık oldum kahvaltıda salatalarda canım çok istiyor napim
adalas Aslhansola45 ben hamileligimin basindan beri ara ara yiyorum kahvaltilarda canim cektigi icin herhangi birsey olmadi kendinizi bunaltmayin insallah sizede bisi olmaz :)