Bilalsmom Selam kızlar, dialands.com'dan ışıltılı tablolardan alıp evde kendiniz yaparak, bebişlerin odasına tablo hazırlayabilirsiniz. Hem cok güzel oluyor hemde yaparken vakit nasıl geçiyor anlamıyorsunuz
Ceyfer dili el işi yapinca vakit nasil geciyo anlamiyosun tabi bende kışın atki boyunluk felan orerdim ama yazin cekilmez diye hic baslamadim 😄
FatmaKurcanGler Canım sıkıldıkca evın seklını degıstırıyorum tabı kaldırarak degılde ıterek onu oraya cekıyorum onu oraya olmuyo gerı eskı halıne donuyorum dogumda dagıtmalık kokulu tas yapıyorum onları susluyorum en cok sıkılarak yaptıgım sey aksam yemegı yemek yaparken sureklı bıseyler yıyorum 37+5 gunlugum 28 kılo aldım yemek yemekten sıkıldım yoruldum ama agzımda bos dursun ıstemıyorım yedıkce mıydem kaynıyo bıdaha yemıycem dıyorım pısman oluyorım aradan 10 dkka gecıyo gene bıseyler yerken bulıyorım kendımı
Ceyfer FatmaKurcanGler normalde bende ev modeli degistirmeyi severim degisiklik hosuma gider hep ayni modelden sıkıliyorum ama ne yazikki yapamiyorum ben 😄 sende yorma kendini canim Dogumunda yaklasmis dikkat et 💕
Ceyfer Glmsr benimde izledigim 2 yabanci dizi var sezonu 2019 da baslicak 😔 baska baslamak istemiyorum onlara yetisemem bu sefer diye. 😂
Glmsr Ceyfer evet seneye biraz zor izlememiz😊10 bölümlük diziler de var canm kısa hemen bitiyor genius var mesela ben onu izliyorm
Ceyfer Nurylcndag anlasilan seninde dogum yaklasmis canim 🙏🏻😄 hazirliklar baslamis sende bende yok soyle bi buyusekte bende yapsam diye iple cekiyorum 💕
TubaCivelekk Ceyfer evde yemek yapmak temizlik utu vs biliyosunuz daha saymiyim canimmmm cok sıkılıyor bazen hamile dergileri tv de zaten bisey yok seyle r
Ceyfer Kbrdmr93 aksam bu uyuyim dedim ter icinde kalmisim bu aksam ayri bi sicak sanki 😔🤦🏻♀️ Napcaz boyle. 😂
Ceyfer Sema166 ayni bende oyle diyorum canim. Cok merak ediyorum bide elimde olsa hergun doktora gidip ultrasonla baktirmak istiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Hatice44 Ceyfer cnm benim canım yemek istiyor deterjan cif falan bolbol temizlik yapıyorum ki kokusu gelsin rahatlayayım
Sema166 Ceyfer Öyle olsa kafayı yeriz sanırım ayy şu işim bitsinde bi bakayım napıyomuş yavrum uyuyamazdım bile habire izlerdim 😂 delirirdim anlıycağın iyiki öyle bişey yok düşününce 🙈