Gamzeblt Ben bi hafta önce muayene ücreti ödedim 35 haftalıgım doktorum kontrole çağırdı bi hafta sonra onada kontrol ücreti istediler normalde kontrolde ücret alınmaz bizim hastanemiz bu şekilde deyip geçtiler son ay olmasa hastane degiştirecektim rezalet
nur_3838 Gamzeblt aaa ilk defa duydum çok saçma 10 gün içerisinde gittiğinizde ücretsiz kontrol hakkınız var öyle yapmaları terbiyesizlik
Ayseee4238 Gamzeblt nasıl aldılar ya bende o hastaneye gidiyorum 10gun içinde gittiğimde almiyolar 20gun içinde gittiğimde de belli bı kısmını almiyolar. Doktordan mi kaynaklanıyor acaba ki.
Ozge2805 Gamzeblt ki ben acıbademe gidiyorum 10 günde bazen hiç daha ücret ödemedim 11 gün gidersen tabikide ödenir ama 10 gün süre var
Gizemmm12 Gamzeblt ben geçtiğimiz hafta değil ondan önceki hafta perşembe günü gitmiştim özel erciyes hastanesine bir de dün tekrar gittim tam 10. Gündü normalde muayeneye 200 tl veriyorum ama bu sefer 50 verdim 10 gün içinde giderseniz 50 tl alıyorlar
Gamzeblt nur_3838 evet son ayım olmasa hastane değiştirecektim moralimi bozdular başka bi hanımefendi gittiginde talep etmemişler
Gamzeblt Ayseee4238 bide en son ne zaman gittiniz yeni aldık bu kararı insanlar kontrol günlerinde gelip kayınvalidem de görsün eşim şehir dışındaydı görmemişti görsün diye geliyolarmış bende bunun sorumluluğunu neden ben alıyorum ben ücret ödedim zaten dedim kurumumla görüşücem tekrar sgkyada şikayet edicem zaten pazartesi
Ayseee4238 Gamzeblt evet kadın doğum rakip turana gidiyorum bende bikere 10gun içinde gitmiştim almamislardi birindede 20gun içinde gitmiştim normalde 300 iken 200almislardi pazartesi gideceğim tekrar bakalım 14gun olmuş olacak bakalım ne kadar alacaklar. Çok enteresan ama normalde almamaları gerekiyor 10gun içinde gidince.
Tkloglu2017 Gamzeblt bende Zerrin hanıma gidiyorum 10 gün dolmadan gidersen 50 tl istiyor ama diğer kadın doğumlular aynı değil doktora göre değişiyor bu durum muanesi de diğer doktorlara göre farklı doğum ücreti de
nur_3838 Gamzeblt kesinlikle hakkınızı arayın Acıbadem bile almıyor kontrole gittğinizde oranında almaması lazım
Gamzeblt Ayseee4238 rica etsem pazartesi günü muayeneye gittiginizde kontrollerde ücret alıp almadıklarını sorabilir misiniz bunu sadece bize mi yaptılar acaba
Ayseee4238 Gamzeblt benim bu dediğim ama hemen yakın zaman değildi şimdi pazartesi gideceğim bakalım o zaman ne olacak ama çok saçma yani eğer böyle bi karari yeni aldilarsa bende tepki gösteririm böyle saçmalık olmaz napcaz bütün maaşı haftaneyemi yatircaz yani yok artık.
Ozge2805 Gamzeblt 10 gün süre var canım e nabızdan gittiğin tarihlere bak ve hastaneye git muayene ücretini talep et böyle saçmalık iş olmaz
Ayseee4238 Gamzeblt merhaba canım ben bugün gittim hastaneye sordum 10gun içinde gelirseniz alınmıyor 20gun içinde gelirseniz de belli bı kismi alınır dediler.
Gamzeblt Ayseee4238 yok çocuğumun canı sağ olsunda kanunda yazıyor yani 10 gün icerisindekiler kontrol diye geçer ücret talep edilmez enayi yerine koymaları canımı sıktı
Ayseee4238 Gamzeblt ya tabikide çocuklarımız sağlıklı olsun benimde mesela muayene ve doğum çok yüksek geliyor ama tedavi ile gebe kaldığım için değiştirmek istemiyorum aman çocuğum sağlıkla gelsinde para elbet yerine konur diye ama dediğin gibi insanı salak yerine koymasinlar hem ortalığın durumu belli yani yazık bu insanlarada
Gamzeblt @Ayseee4238 Ayseee4238 sağsalim kucagınıza alın inşallah bakalım pazartesi günü belli olur sizin sormanızla sizden haber bekliyorum ☺️
Tkloglu2017 minikprensimmm123 225 TL muane ücreti şu an güncel doğum fiyatı 4 bin ama değişebilir 10 gün içerisinde bir daha gidersen 50 TL ücret veriyorsunuz
Gamzeblt minikprensimmm123 vallahi ben bilmiyorum kurum anlaşmalıyım ama doğum ücreti normal 2800 sezeryan 3200 diye biliyorum yanlış olabilir
Gamzeblt nur_3838 başta acıbademe gidiyordum 5 aya kadar ordaydım buraya geçtim doktordan memnunum ama hastane sıkıntılı
Gamzeblt Tkloglu2017 yok artık kadın doğum bölümüne giden herkesden talep ediyolarmış ama kontrol sürecinde ücret talep etmemeleri gerekiyor