muzicemsu Meleknkkk olsun sen bı at ,bı tane daha test alsana ama hızlı testlerden eğer gidemiyosan kan vermeye
Meleknkkk Symazturk yarın sabah tekrar yapcm test ilk idrarla onda da çıkarsa kan veririm artk. Umudum yok ama hayırlısı canım
Meleknkkk muzicemsu bugünden geçti canım yarın inşallah bi test daha yaparım ilk idrarla. Ondada olursa giderim artık kan vermeye. Hemen heveslenmek istemiyorum. İnşallah canım çok saol Allah razı olsun 😘
muzicemsu Meleknkkk inşallah Rabbim egerki hamileysen o umut tohumlarini gönlüne serpsin ,eğer değilsen serpmesin .ama değilsende Allah en kısa sürede hayırlısıyla gönlünden geçen duayı yaşarken kendini görmeni nasip etsin
Ceydacetin Meleknkkk canım benimde rahimde septum ve perde var doktor hamile kalamazsın rahim filmi çekip ona göre operasyona alırız dedi ben yinede randevu için gittiğim gün kan verdim çok şükür hamileymişim mutlaka kan ver sende
yesilkelebek Meleknkkk evet bende onu demek istedim zaten kan testi en güvenli yol. Silik pozitif var ise pozitiftir diye düşünüyorum inşallah umduğumuz gibidir hakkınızda en hayırlısı olsun🙏🏼
bahtnurr1 Meleknkkk kesin görünürdü bazen testler yanlış çıkabiliyor yinede emin olmak için git kan ver
Birkuzucukbeklerken Meleknkkk canım benim ilacı kullanmadan önce muhakkak kan testi ver resmini çekip atsan teste bakardık bi
zynpada @Meleknkkk Meleknkkk geç döllenme olmuş olabilir, bu sebeple de doktor görmemiş olabilir :) inşallah güzel haberler alırsın
Zeyna27 Meleknkkk rahim kalınlığına falan bakmadı mı canım bilemedim yani inşallah vardır ve kendini geç belli etmiştir 🙏🏻
designermom Meleknkkk @canand24 yok canım ben canan hanıma sormuştum kanda negatif çıkmış ya gebeliği o zaman betası kaç çıktı diye
Anneadayi2121 Meleknkkk benim sancım vardı gitmiştim doktor alttan muayene yaptı kan testi negatif çıktı daha sonra hamile olduğumu öğrendim bir şüphen varsa ilaç kullanma bekle biraz
Cansel0694 Meleknkkk 6 haftaya kadar kese bile görünmüyor alttan muyaneyle varsa bile suan silik ciktigina gore 3 haftalik filandir ilaci kullanmayim bi tekrar test yapin yada kan verin varsa dusuge sebep olur sokturucu ins vardir.
designermom canand24 benim de 5 gün önce erken gebelik testim negatif çıktı 3 gün önce de kanda negatif çıktı.Pcos var adetim ne zaman bilmiyorum yumurtlamadan 12 gün sonra kanda cikmadi tekrar bir kan versem mi diye düşünmeye başladım kurtlandım simdi 😊
canand24 designermom Yaa dediğim gibi umut vermek istemem hayal kırıklığı ben de çok yaşadım o sebepten biliyorum fakat başıma gelen de bu olunca ne desem bilemiyorum 😊 Artık bende bi daha hamile kalsam testlere inanamam sanırım 😄