Symust Merhabalar arkadaşlar bugün doktora gittim 28+5 bebek kilosu 1664 dedi doktor normal dedi ama sizlerin nasıldı bu haftada
Cansutkn-12 Symust maşallah kız benim 29+4 hafta da 1200 dü şimdi 35 haftalığım 2100 gram iri bir bebek değil gayet sağlıklı dedi ama bana az geldi kilosu ☺️
Serpilbb Symust hay maşallah benim 32 de 1650 35 te 2680 di sizinki böyle giderse 5 i bulur gibi 😄 32 de 1 hafta gerideydi kilosu 35 te haftasını yakalamıştı
Busraya Symust boyu ne kadardı acaba sizin birde neler yetip içiyorsunuz? Ya yemediğim et süt de kalmıyor halbuki :()
Symust Cansutkn-12 bende internette hafta hafta boy kilo görmüştüm bu hafta da olması gereken kilo 1150 gr yazıyor o yüzden bana çok geldi ama doktor kötü bir şey söylemedi
Symust Serpilbb benim bir hafta ilerideydi gelişi gelişimi şimdi iki hafta ileri olmuş 30+5 sanırım o yüzden kilosu fazla
Busraya Tam 28haftada dün gittim 1300dü ve az geldi baya üzülmüştüm kafaya takıyorum neden acaba diye önceki kontrollerde hep bi hafta öndeydi şimdi eşitlenmiş
Parsss Busraya neye göre az cok belırlenıyo kılosu boyu ben sadece uygulamadan bakıyorum onla karşılaştırıyorum ve sızın gayet yüksek uygulamaya göre neden endıselendınız
Symust Busraya benim de önce ki haftalarda bir hafta ileriydi şimdi iki hafta ileri olmuş doktorun ultrasonu bozulmuş başka bir doktorun cihazından baktı acaba o yüzden farklı çıkmış olabilir mi
Busraya Parsss diğer haftalarda hep bir hafta önde çıkıyordu bu ayki kontrollerde tam günü ile aynı çıktı diğerki kontrollerde geriye gitmesinden korkuyorum. Her sitede aralıklar çok farklı tam neye göre kararlaştıracağız onuda bilemiyoruz
Serpilbb Symust ileriki haftalarda bence haftasıyla uyumlu olur genelde yakalıyorlar haftayı doktor sıkıntı görmediyse normaldir
Busraya Symust cihazdan cihazada fark ediyor olabilir bilemiyorum ki canım biZimde bu ay tam haftasıyla uyumlu çıktı boyunada 38cm demişti
Symust Sicakcikolataa bugün farklı bir cihazdan baktı doktorum kendi cihazı bozulmuştu belki de o yüzden fazla çıkmıştır kilosu 28 ağustosta tekrar randevum var bakalım o zaman ne diyecek