islimm__66 Merhaba kızlar 72 günüm kaldı ve ben hiç bişey yapmıyorum yürüyüş desen hava sıcak diye evden adım atmıyorum düşünün neler yapmam lazım bilgi verir misiniz doğumun kolaylaşması için 🥰 Bilgili anneler yardımcı olur musunuz 🤗💐🌹💞
mutluugizz islimm__66 benimde 54 günüm kaldı ve ne yürüyüş ne başka bir şey hiçbir şey yapmadım Adana da yaşıyorum resmen evden çıktığım an kan terde kalıyorum doktorum daha dün 2-3 günde bir yürüyüş pilates yapmaya başla dedi. Sen geç kalmadın bence
zehra_63 islimm__66 aahh canım benim hamile kaldığımı ogrwndigimde 4 haftalikti o zamandan bu zamana yapmadığım şey kalmadı yürüyüş spor neler neler ama 39 haftalık olduk tık yok ne acilma ne sancı hicbirsey 1 cm bile yok allahım ya delircem sonum sezaryen gibi.
Asyaayaz1 Ben gebelik sürecinde yapamadım erken Doğum riskim vardı fakat Doğum yapıcağım gün akşama kadar bir kez yatağa yatırmadılar pilates topu üzerinde zıplama ve yataktan destek alarak hep Sguat yaptırdılar bu şekilde kolay Doğum olmuştu
islimm__66 zehra_63 normal doğum daha iyi dimi bende sancı çekmekten korkuyorum diye sezeryan olmayı bile düşünüyorum normal doğumu anlattıklarında