Semanurozgan YelizYildirim ben korktuğum için yatamiyorum Allah korusun birşey olur üzüntüsünden ben kahrolurum yüz üstü bile şimdiden yatmiyorum ya sağ ya sol
Semanurozgan YelizYildirim ben korktuğum için yatamiyorum Allah korusun birşey olur üzüntüsünden ben kahrolurum yüz üstü bile şimdiden yatmiyorum ya sağ ya sol
YelizYildirim Lulemom bende 11 haftalık hamileyim. Şuanda uyuyabiliyorum yüzüstü. Ama eşim sürekli uyandırıyo bişey olur diyo. Oğlumda ne kadar yatmıştım hatırlamıyorum. Ama canım yanmadığı sürece yatabilirim bence
Zeyyyn YelizYildirim 4 aya kadar yattım doktorlarda yatabilirsiniz dıyo göbeğim çok yoktu ama yine de ondan sonra alışmak adına yüzüstü yatmadım
Elifnaz4133 YelizYildirim 12+6yım yüz üstü yatınca bi sertlik hissediyorum karnımda bir kaç gündür yatmıyorum artık yüz üstü
YelizYildirim Elifnaz4133 göbek boyutuyla da alakalı olabilir. Benim iç karnım hiç yok hep dışa doğru erkenden çıkar karnım
YelizYildirim @Zeyyyn @Selin12- @Denizyildizii zaten çok zor bence göbeğin büyüyünce yatabilmek. Oğlumda çok zorlanmıştım son aylarda. Sürekli uyanıyodum gece ağrılarla. Bari vakit varken boş bol yatayım şimdi ☺️
Zeyyyn YelizYildirim evet canım dönmekten sıcaktan pozisyon bul derken uyku yok uyuyon hopp uyanıyon yatabildin kadar yat 😂
Elifnaz4133 YelizYildirim değişik bir sertlik var üzerine yatınca ağrı giriyor bebek olduğunu düşünüyorum ama eminde değilim
Deletedmom_33 YelizYildirim 11. Hafta içindeyim hala yatıyorum valla 🤣 Ne zaman yaramaz olursam o zaman bırakırım mecburi
mehmel54 YelizYildirim biz 17+6 olduk sağıma ya da soluma yatınca acıyor sanki karnım ama yüz üstü yatabiliyorum karnım büyümeye başladı ama pek bir ağrı olmuyor umarım zararıda olmaz