Sinem12345 Sonsuzsevgi54 kusturmuyor canım sadece o kusamayıncada cok kötü oluyor insan ben kullanamadım
Ayceycev Sonsuzsevgi54 31.haftadayım hala kullanıyorum ama ben gece yatmadan 1 tane alıyorum yetiyor. Benim de şiddetli bulantim oluyordu
Babyahu Sonsuzsevgi54 merhaba sabah içmeyin. Gece yatmadan 2 defa için çok faydasını görürsünüz. Bende önceden sabah içiyordum kusuyordum ama bu şekilde hiç rahatsız etmiyor 🤗 birde içtiğin halde kusasın varsa kus doktorum öyle dedi kurban bile iç tekrar dedi. Günde 4 tane kullanım sorun olmuyormuş 😊
Cansu_arass Sonsuzsevgi54 13 haftaya kadar kullandım sabah kalktığımda ve akşama doğru içtim günde 2 kere çok fazla bulantım vardı sadece prilam kesti şuan 16 haftalığız çok nadir bulantım oluyor olduğu zaman içiyorum bulantın varsa tek çözüm galiba canm
Sonsuzsevgi54 Surad7234 sana nasıl kullanicam dedi doktor gece yatrken iki defa aliyomusun ben yeni başladım yani şuan yuttum daha öncesinde salatalık yemiştim birşey olmaz dimi doktor gece yatarken iki tane yutcan dedi bide sabah öğle
Melike2407 Surad7234 evet bende kullanıyorum çok faydasını gördüm o ilaç olmadan olmaz yani o kadar etki etti bana
Merve0742 Ben kullandım uzun süre ve çok faydasını gördüm aile hekimim yazmıştı doktoruma baika bi ebe arkadaşıma danıştım kullanabilirsin demişti .Ben gece yatmadan önce atıyordum
Sonsuzsevgi54 Sinem12345 bende sabahları hep kusuyorum yediğimi çıkarıyorum aslında kusunca rahatlıyorum ama bişey yiyemiyorum bu seferde
BabyT3012 Sinem12345 aynen öyle bende de öyle etki yaptı kullanmıyorum artık bir sefer kusuyorum rahatlıyorum
Samyeli008 Sonsuzsevgi54 Evet ben de 2 tane gece uzatmada önce kullanıyordum ve çok iyi geliyordu. Gün içinde kullanmama gerek kalmıyordu.
Merve0742 Sonsuzsevgi54 evet gece yatmadan iki adet atıyordum sabah attığım zaman bulantım devam etmişti sonradan azalttım 1 tane atmıştım
Dilaraatrkgl Bana da doktorum yatmadan 2 tane dedi dün. Ama içmedim sabah berbat bulantıyla kalktım 🥺 çok halsiz hissediyorum kendimi. Kızlar 2 tane mi alayım gece 1 tane yeterli olur mu ?
Sonsuzsevgi54 Cansu_arass anladım canım gece yutmadin yani iki tane bende korkuyorum da iki tane art arda yani panik atak var
Cansu_arass Sonsuzsevgi54 yok canm gece 2 tane yuttum bir kere gün boyu rahatlatmadı beni akşam olmadan yine bulantım başladı sabah ve akşam içtim çok rahattım
Selin12- Sonsuzsevgi54 ben kullandım ama bana fayda etmedi ama kullananların çoğu memnun çünkü bitkisel bir ilaç