canoldunbebegim Merhaba kızlar, 14 haftalık hamileyim bi kaç haftadır her gece burnum tıkanıyor istanbulda yaşıyorum klima açık sabah akşam onla mı ilgili gebeliklemi ilgili anlayamadım kontrolumede daha var, başına gelen var mı yada nasıl çözüm buldunuz
cerentskn canoldunbebegim evet canım gebelikte burun tıkanıklığı özellikle o haftalarda çok normal doktoruma sormuştum bende 21 haftalığız hala tıkanıyor bazen
Senem81 canoldunbebegim 36 haftadayim hala burnum tıkalı genzim yanıyor hamilelikte oluyor böyle şeyler 🤷
btuban canoldunbebegim gebeliktende olabilir klimadanda, benide etkiliyor klima hava çok sıcak ama malesef açamıyorum. Eczaneden izotonik serum( fizyolojik tuzlu su oluyor) alabilirsiniz iğnesiz enjektör yardımı ile burun temizleme yapabilirsiniz zararıda yok rahatlatır birde nefes açıcı burun bandı takabilirsiniz geceleri
canoldunbebegim cerentskn aşırı olmaya başladı dedim hasta mı oldum acaba ama başka belirtide yok demekki normal sizdede oluyorsa peki bişey kullandınızmı
cerentskn canoldunbebegim yok hayır herhangi birşey kullanmadım zamanla azalıyor zaten ama yastığını yatarken daha dik yaparsan rahat edersin
Merveaydmr Kuzu benimde tıkalı burun spreyi aldım eczaneden dün bana mısın demiyor bi süre rahatlatıyor sonra hop yine sıcaklar yetmiyormuş gibi bide bu çıktı
canoldunbebegim Merveaydmr burun spreyide kullanamadım maf etti ya en son çözüm denize girmeyi düşünüyorum belki sinüzit ise geçer diye ama bilemedim