elftrndmrci Bukiiiii ben doktora gidince 2. Randevuyu doktor direkt 1 ay sonrasına oluşturuyo. Sizi doktor mu çağırıyo bu kadar sık
Bukiiiii elftrndmrci ya ben kimyasal gebelik geçirmiştim sonra hemen yine hamile kaldım korktum açıkcası o yüzden 3 haftada bir gittim. Bir de tiroid hastasıyım hap kullanıyorum o yüzden öyle gittim ama çok şükür hiç bi sıkıntı yok. 1 ay sonra gidicem şimdi
bykarakan Bukiiiii 30 a kadr 5 haftada bir gittim 4 haftaya düştü şuan 34üm bazı sıkıntılardan haftaya kontrolum var duruma göre bakıcaz
minikprensimmm123 Bukiiiii 30 haftaya kadar ayda 1 gittim şimdi 30+5 deyim artık kontrolüm 2 haftaya düştü
Melek0586 Bukiiiii hamileliğinin durumuna göre bence doktor sölüyor zaten doktorunuz söylediği sıklıkta gitmelisiniz benim kanamam vardı ilk haftalar haftada bir çağırdı şimdii çok şükür 16 hafta olucak ayda bir çağırıyor
Bukiiiii Melek0586 ilk gittiğim zamanlar ne zaman geleyim diyordum 3 hafta sonra gelebilirsiniz diyordu, dün de 1 ay sonr agelsem olur mu dedim olur tabi ki dedi
Melek0586 Bukiiiii Bukiiiii yani normal ayda bir kontrol bir sorun olmadığı sürece Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Nazli_ayar Bukiiiii Ayda bir gitmek bence yeterli. Benim doktorum benimle hep üç hafta sonra görüşürüz diyerek konusuyo ama ben hep ayda bir gidiyorum 😂 son aylara doğruda Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmazsa pek sık gitmeyi düşünmüyorum açıkçası