Burcumirac Kizlar ikinci hamileliğim ve ikiz 31 . Haftaya girdim ilk doğumum normaldi 4 buçuk sene oluyor yapalı bir kaç gundur normal doğumda ki dikiş yerim kabardı ve acımaya basladi neden olabilir yada yaşayan varmı bu durumu aranızda
Gul-42 Burcumirac ay bende ıkız ıstıorum valla bır yolu yontemı varsa paylasın lütfennnnn suan hamıleyım tek erkek ama bn ıkız kız ıstıoruö🤲🏻🥰
badembid Burcumirac hayatım son haftalarda ağırlaştığı için olabilir.. hem sen de 2 can var🧿🧿😍 ağrın sızın yoksa kontrole kadar bekle.. varsa ara derim canım doktorunu
Burcumirac badembid Ağrım ikiz olduğu için sürekli var zaten ama bu dikiş yerimin acıması iki uc gündür başladı
Burcumirac Gul-42 Hayır bizim genetik değil eşimde ve bende ikiz yok herhangi birşeyde yapmadım ikiz olma.si için 😊😊
badembid Burcumirac kontrolün ne zaman? Aynayla baktın mı kızarıklık falan varsa ara bi doktorunu kuzum ne olur ne olmaz..
Burcumirac badembid Aynayla bakmaya çalıştım ama tam göremiyorum ki ama ev den sonra pefeteyle silerken farkediliyor silerken acımaya basladi
badembid Burcumirac canım bi göster bakalım ne diyecek, baskıdan hassaslaşmış olabilir krem verir rahatlatır belki