lunaaa artik doktorlardan bir şifa bulamayınca hocalara inanmaya başladım bir hocaya gittik birinin tavsiyesiyle ben büyü var da ondan mi acaba çocuğum olmuyor diye düşünmüştüm çünkü esimden önceki görüştüğüm kişi bana kafayı çok takti nisanliyken bile rahat bırakmadı ve bazı korkularım vardı üç harfliler falan rahatsız ediyordu bu sebeple büyü var herhalde dedim şubat ayında hocaya gittim hoca sende büyü yok dedi annen sana hamileyken cok sıkıntılar çekmiş ve bu sıkıntılar sana geçmiş senden bu bir rahatsızlik olarak da kendini gösterebilir onu bilemem dedi hakkaten de annem bana hamileyken babanem çok eziyet etmiş annem intihar etmiş bana hamileyken. neyse hoca dualar falan okudu bana ama ve korkulu rüyalar görüyordum bunlar için bana bir muska yazdı çocuk için birşey yapmadi senin kaderinde erkek çocuk görülür anne olucaksin sen bu allahın takdiri ben bunu kuranda açınca görüyorum dedi muskadan sonra korkularım bitti bir gecede belki 10 tane korkulu rüya görüyordum ve sabah hiç uyumamış gibi yorgun uyanıyordum bunlar bitti çok şükür ama hamile kalamadım