CinyurunAnnesi Merhaba anneler biz 8+5 deyiz doktorumuz son kontrolde bir dahaki randevu de ikili tarama testi yapılacağını söyledi ve 31 Ağustos için randevu verdi ikili tarama testi nasıl yapılıyor acaba bilgi verebilir misiniz ve özele giden varsa ücretleri nasıl oluyor.?
Semanurozgan CinyurunAnnesi bebeğin ultrasondan kafa ölçümü felan yapılıyor birde 1 tüp kan alınıyor 10 gün içinde felan sonuç çıkıyor ben devlete gidiyorum o şekilde olmuştu
Mltm07 CinyurunAnnesi ben özelde geçen hafta yaptırdım 14 haftaya bir gün kala ücret muayene ücreti 215 ikili tarama testi 500 dü toplam 715 tl ye geldi ultrason ve kan testi yapıldı ultrason benim uzun sürdü çünkü pozisyon uygun değildi yürüdüm çikolata yedim onun dışında birşey yapılmadı kan test sonuçları 5 gün sonra çıktığı için bugün geldim
SusamTanecigi CinyurunAnnesi ben 12+1 de yaptırdım kan alıyorlar birde ultrason da bebeğin ense kalınlığına bakıyor burun kemiğine bakıyor 200 liraydı
Deletedmom_33 CinyurunAnnesi Bende salı gideceğim. Bana 11. Hafatda gel dedi ama acilindeki doktor da 12.haftada yapıyoruz genelde yine de 11. Haftada doktorunuza gidin demişti. Pendik Medipol de prof perinatoloji muaneye ve test ücreti 680 TL denildi bize. Şuan 11+2 yim. Burun ve ense kemiği bakılıp down veya Edward sendromu olabilir mi diye kan alınacak sonuç ne zaman çıkar sormadım.
Merveidareci Ben Üniversite hastanede vermiştim doktorum özelde olmasına rağmen , Bebeğin ense kalınlığı burun kemiği ölçüldü benim kilo , son adet tarihi ve doğum tarihim yazıldı 1 tüp kan verdim 2Gün sonra sonucu aldım
Elos CinyurunAnnesi canım devlette yaptırsana. Bedava. 👍🏼 Heryerde sistem aynı. Zaten devlette özel laboratuvara gönderiyor orda değerlendiriliyor.
CinyurunAnnesi Elos bende devlet değil de sağlık ocağında kan tahlilini yaptırırım diye düşüyorum çünkü devlet hastaneleri çok kalabalık oluyor ve bu hastalıktan dolayı korkuyorum girmeye yine de bi doktoruma danışıp yapmak istiyorum bu yüzden de bi fiyatları öğrenmek istedim..
Elos CinyurunAnnesi sağlık ocağında ikili test yapılmaz. Kan tahlilleri yapılıyor ama ikili test için kadın doğum muayenesi + ikili testin kan tahlili aynı gün olacak. Ben şehir hastanesinden randevu alarak yaptırdım. Saati dakkasına içeri alıyorlar hiç beklemedim. Özel çok para isterse aklında olsun
Lulikli Canım aynı tarihte ben de 2li taramaya gireceğim. Özele gidiyorum 180 muayne ücreti galiba 80-90 civarı de kan için vereceğiz ama gittiğimiz yerde eşimin işinden dolayı indirim uyguluyorlar yüzde 20 fiyatlar o yüzden böyle
CinyurunAnnesi Elos tamamdır bu bilgi aklımda bulunsun çok teşekkür ederim bu şklde aydınlattığın için 🙏🏻