Smyrayldrm hfh canım kesemı 5+1 gordum sukur 🥰 sımdıde 20 guh snra gel kalp atısına bebegı gorurux ınslh 😍 cnm heycan dan beklıyrm 🥰 ınslh saglıkla nasıp etsin 🧡 hepımjze
CinyurunAnnesi hfh ben 3 haftalık falan farketmiştim gebeliğimi o yüzden erken oldu benim görmem 4 haftalıkta keseyi gördüm 6+4 de bebişimin kalp atışını duydum
hfh sehrengiz_8 adet hesabı yapınca 4 haftalik oluyor hic hastaneye gitmedim idarar testinde ogrendim sonra kanda ogrendim gebeliğimi degerim 13 tu ve bn kalp atsini duyacagim zamn gitmek istyrm ne zMn gitmem gerek
Lulikli hfh selam canım 7. Ya da 8. Haftada gidersen hem keseyi görürsün hem kalp atışını duyarsın. Daha erken görüp duyan arkadaşlar var ama tekrar tekrar gitmek istemiyorsan bence 7. Haftanın ortalarında gidebilirsin
CinyurunAnnesi hfh ilk evde test yaptım ve çevremdekilerin dediğine göre hep silik çıkarmış ilk çizgi ama bende netti o an görünce çok tuhaf duygular hissettim ama çok güzeldi Allahım isteyen herkese nasip etsin hepimize de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🥰
hfh Lulikli aynen tekrar gitmek istemiyorum saglik ocagina gidip folik asit alabilir degil mi doktor kontrolüne gitmeden
Lulikli hfh sağlık ocağına da gitmenize gerek yok. Zaten bildiğim kadarıyla hiçbirini devlet ödemiyor. Forumda okuduğum kadarıyla folbiol, folidoce gibi folik asitler kullanılıyor. Eczaneye de gidip söylerseniz size önerecektir zaten eczacınız.
Lulikli hfh ben gitmedim direkt eczaneden kendim alıp kullandım sağlık ocağı da veriyor ama sağlık ocağına gidilmeden de alınıyor demek istediğim