Aysgldurmus Merhaba arkadaşlar 5+2 haftalık hamileyim. Antalya merkezde önerebileceğiniz kadın doğum doktoru söyleyebilir misiniz?
Fndmrplt Aysgldurmus yasam hastanesi (dedeman yolu uzerindeki) orada doçent dr. Tulay özlü var 3 senedir kendisine görünüyorum gayet memnunum ama muayene ücreti 215 tl oldu sanırım
Aysgldurmus Melihaakcay onu da baya duydum olmazsa Koray beye giderim de bayan doktor biraz araştırıyorum, daha rahat ediyorum bayanda 😊
Firu123 tospigim07 merhaba ben şimdi afrikadayım haftya Antalya’ya geleceğim bende memorial hastanesini istiyorum çünkü cok ilgililer ve temiz bir hastane doktorunuz ilgili mi? Doğum veya doğum paketi ve kontrol ücretleri ne kadar? Tavsiye edermisiniz?
Esra-1434 Opera Yaşam Hastanesi Aynur Bacak yaklasik 5 aydır gidiyorum memnunum Detaylı bilgilendirmesi ,ilgisi, Güler yüzlü olmasi güzel Tavsiye edebilirim
Esra-1434 Azra777 Merhaba Ben kendisine dört ay boyunca gittim muayenelerde bilgilendirmesi samimiyeti sorularımi cevaplamasi güzeldi sorun yaşamadım ancak orada doğum yapamadigim için devamı gelmedi