tazeannecik1 Kızlar ne yersem yiyeyim ağzımda hep bir acı tat oluyor ve bunun sürekli oluşu midemi bulandırıyor dişimi fırçalasamda hep o acı tat 😕 böyle olan ve çözüm bulan var mı ?
Fatma_7 tazeannecik1 çok normal ben 7 ay çektim onu hamilelikten dolayı öyle. Gece bile şekerlerle uyuyordum
tazeannecik1 Dilekcnkn tad koku falan var ama hep bi acılık yani sakız bile çiğnediğimde sakızın tadı gidiyor yemekten sonra ağzımın için tabiri caizse çamur gibi derler ya öyle oluyor bayadır böyle ya hamilelik başladığından beri
Clementinee tazeannecik1 canım ben 11. Haftamdayım aynı şey bendede vardı hafifledi biraz şuan bazen yine oluyor ama eski kadar değil 🥰 ben ne denediysem geçirememiştim ama şuan iyiym sabır biraz 🤍
ezgikptngl Bu haftalarda normal benimde hep öyleydi bulantı yapıyodu sürekli şeker falan yiyodjm bende dördüncü ayımdan sonra düzeldi çok şükür
zaydn Bende de oluyor o etrafimdakiler çok normal diyor bazıları doğuma kadar geçmez diyor mide bulantısı geçiyor ama o geçmiyor dediler
Caglaluna tazeannecik1 bana da oluyor 14. Haftaya doğru azaldı bende çok şükür 🤲🏻 Senin de geçer inşallah
Busra_y tazeannecik1 canım bende yaşadım hiç bişey geçirmiyor sadece ağzın doluyken hissetmiyosun. 3 ay bittiğinde geçer inşallah
Berlaysgl tazeannecik1 canm bnm de sürekli ağzım acılaşıo kızıma hamileyken böyle olmuyordu ama o acı tad çok kötü ya bnde sürekli naneli çilekli sakız şeker atıom 😒
Asuman06 tazeannecik1 bende çok çektin bunu. Bol su için o zamanla yok ediyor. Bu tavsiyeyi alana kadar rezillikti. Simdi bile arada oluyor ama o yogunluk.kalmadi