Ebrar34 Hanımlar Zeynep Kamil de doğum yapmayı düşünüyorum ama henüz Bi doktor seçemedim açıkçası hastane hakkında biri iyi konuşuyor diğeri kötü kime inanacağımı şaşırdım 😞 bu hastanede doğum yapanlar yardımcı olabilir mi doktor tavsiyesi de istiyorum ilk hamileliğim normal doğum olucak korkum yok çok şükür ama hastane konusunda çok titizim
ZeynepetinGecekuu Doğumhsnede sizi 9 ay boyuncs takıp eden doktor doğuma girmiyo o gun kım nobetcıyse o doktor doğumuzu gercekleştryo
Ebrar34 ZeynepetinGecekuu genelde hastanelerde öyle hatta bazı özel hastanelerde de öyle ebeler ilgileniyor genelde zaten doktorluk bir durum yoksa ama oradaki ebeler hemşireler ilgileri nasıl onu merak ediyorum hastane temiz mi hiç gitmedim daha önce
ZeynepetinGecekuu Ebrar34 hamılelığım ilk zamnları testleri taptırmak için zeynep kamıle gittim doktorlar ilgilenmişti ama doğum hane bolumu bilmiyorum kımseyle görüşemiyosun bi tek onu bılıyorum arkadasım orda doğum yaptı kocası haber alamamıştı
Ebrar34 ZeynepetinGecekuu ay en korktuğum da o ben Anadolu yakasında oturuyorum beykozda paşabahöe devlet hastanesinin doğumhanede bölümü bile değişiyor 15 güne eşli giriş başlicak sanırım değiştirmeseö iyi olucak çok teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu 😥