Sdfgns Merhabalar buguün itibari le 15 haftalık olduk.cok sükür bi sorunum yok ama yanıyorum ben ya resmen vücudum dan ates cıkıyor . Sıcaktan fenalık gecircej gibi hissediyorum benim gibi olan var mı ?
Nry0682 Sdfgns 31+2fen sesleniyorum o yanma şuan bendede fena.Avuc iclerim ayak altlarım daha fazla olmakla beraber vucudumdan ates cıkıyo resmen.Suya girip cıkınca hemen kuruyorum 🤭
Zeyyyn Sdfgns sıcaklar erkenden başlatmış sende 😂 30 haftdayım anca yanıyorum ya ateş fışkırıyor heryermden
Glcn22 Sdfgns bu yaşıma kadar böyle terlediğimi hatırlamıyorum resmen süzülüyor heryerimden 3 kere duşa gırıyorum 🤦🏻♀️
Bebegimlebihayat Sdfgns ben ilk haftalarım öyleydim hala da devam ediyor sanki kızgın ateşin içine atmışlar derimi ilk defa böyle yaşıyorum ilk gebeliğimde olmamıştı
Senseye Sdfgns T0m vücudum yanıyor 😢gece sabaha kadar dört dönüyorum 🤦♀️dün akşam baya iyidi ama ben yine kavruldum ateşten😭
Merve5 Sdfgns ellerim ayaklarım yanıyor resmen, soğuk yerler arayıp duruyorum bu arada 23 haftadayim 😅
Esma_muttlu Sdfgns ben varım sanırım hamileligimi öğrendim öğreneli ateş basiyor pencere altinda ceyran yapa yapa yatmayı bile denedim sadece atletle yatsam bilee her sanki uzerime su dökülmüş gibi terliyorum suan 26 haftalık olduk ama halen geçmedi