Canselyaren Kızlar anlatmayacağım şekilde tatlı yiorum sabah öğle akşam hiç birşey yemiyim tatlı normalde asla iştahlı deilimdir ama şuan o kadar istahliyim ki eşim bile şaşırıyor 😂 az önce bile çikolata buzlu süt istim yataktan kalkar kalkmaz
Gizemgect Canselyaren Sanırım ilk haftalarda oluyor bende öyleydim ama tatlıdan tiksinmiştim devamlı kaşar domates yiyordum ama sonra o iştahlı halim gitti 12 ci haftadan sonra normale döndü hatta şuan 16.cı haftdayız hamileliğimden önceki porsiyonumu yiyemiyorum sadece 2 saatte bir birşeyler yeme ihtiyacı başladı ondada sağlıksız şeylerden kaçmaya çalışıyorum 🤭
Feyzaveannesi Canselyaren Canım hiç yemek yemek istemiyor ama paso içecek istiyor. Gazsız herşey olabilir. Yeter ki soğuk olsun aklımda geldikçe canım çekiyor. İce tea tarzı şeylerin zararı olur mu acaba?
Zeynep9120 Canselyaren o haftalarda 4 kilo birden vermiştimm şimdiden dikkat edin derim hamileliğin balayı dönemlerinde iştah kat kat fazlasıyla açılıyor sizi ozaman düşünemiyorum 🤣
Canselyaren Gizemgect Bu yaşıma kadar hiç sağlıksız beslendiğimi bilmem kuzum hele dışardan asla yemem alır evde kndim yaparım😍 a böyle olursam doğuma kadar 100 kilo maksimum olurum😂
Canselyaren Feyzaveannesi kuzum herşeyin fazlası zarardır illaki🥰 evde kndime bol bol meyve suyu yapar içerim limonata fln sende yapıp kndine icebilirsin asitten kaçın🥰
Pembepanterr Feyzaveannesi Soğuk mu mm lıklıklık su içeyim 3 günde damacanayı yarıladım resmen sürekli içmek istiyorum midem şişiyor rahatsız oluyorum ama yine içmek istiyorum içim yanıyo resmen 😂
Canselyaren Zeynep9120 İlk hamileligimde asla fosss kilo almadım🥰 toplamda 7 kilo almıştım inşallah bundada ouoe çok çok almam 🤰
iki_tospik_annesii Canselyaren hee nasıl bıraktın ki 😅😂😂 ben dün istegramda ki paylaşımları yannış mı gördüm 👀🤪🤪🤪😇