Glzr90 Kızlar 37hafta bitiyor bugün,doktor geçen muayenede suni sancı isteyip istemediğini düşün dedi.Suni sancı nasıl birşey,yaşayan var mı?Korkuyorum ama sezaryen istemiyorum ki inş olmaz .Çok can yakıyormu acaba :/
Nazli34 Glzr90 niye sezeryan istemiyorsunuz? Sizle alakası yok ama böyle düşünenleri çok garipsiyorum. Sonuçta bebek ve anne için en sağlıklısı neyse o olsun.. günlerde doğum ağrısı, suni sancı çekip sonunda sezeryan olanlarda var.. hayırlısını isteyin. Bide doktorunuz neden bu kadar erken sordu ki bu soruyu? Daha çok var doğumunuza
melekVzeynepE Glzr90 bende suni ile yaptım 15.00 gibi suyumu patlattılar sancım ağrım başladı 19.42de doğurdum
Busramnida Glzr90 Suni sancı çok kötü bir şey 😔 daha önce yaşadığınız acıların 2 katı gibi bir şey normal sancıdan bile kötü onun 2 3 katı diyim öyle hayal edin siz. 22 saat sonunda suni sancı ile doğurmuştum ben 2 yıl önce bunda da korkuyorum gene aynı olursa diye 😢 Allahım inşallah kendi sanciniz ile tez vakitte doğurursunuz siz 🤲🏻❤
Glzr90 Nazli34 sezaryen den korktuğum için yoksa asla sezaryen olmam diye bişi demiyorum ,doktorum nederse ona uyarım siz yanlış anlamışsınız
Sbldgn37 Ben suniyle doğum yaptım sabah 10 da almaya başladım canım 5 de akşam doğum yaptım dayanılmayacak gibi değil
sulece Glzr90 suni sancı isteme bence. Hiç açılman yoksa suni sancının sonu sezaryen oluyor. Ama Çok az bir açılman olsa dahi alttan sıyırma hareketi yaparak doğumu başlatabiliyorlar.
Kubrah melekVzeynepE 40+6 oldum bugun devlet hastanesine gidiyorum artık ne zman alırlar acaba doğuma hiçbir fikrim yok sizin özelde mi olmuştu
Kvsraykt Glzr90 Öncelik gebelik eğitimi neyin neden yapıldığını araştırın öğrenin zorunlu durumlarda anne bebek dostudur sezaryen kendinizi herşeye hazırlamalısınız yoksa psikolojik olarak yıpranırsınız herşey yolunda giderse müdahale istemeyin ancak uzun saatler geçer ve açılma ilerlemez sancı hafif olur tabiki ufak dokunuşlar gerekebilir bunlar da suni sancı fitil su açılması gibi hepsini araştırın
Maviyesil121212 Glzr90 normal doğurma imkanınız varsa normal doğurun ama kendi sancınızla ama suni sancıyla. Ben ilk doğumumu suni sancıyla yaptım, kendi sancım nasıl bilmediğim için kıyaslayamıyorum ama dayanılmayacak gibi değil korkma hiç. Açılmayı daha hızlı ilerletiyor suni sancı 12:30da sancılarım başladı 16:30da kızım doğdu. Şimdi 2.yi bekliyorum kendi sancılarım yoklamaya başladı bakalım eğer olmazsa gene tereddütsüz suni sancı alırım
Minnakkkk Glzr90 ben kendi sancımla gidip kesilince suni ile devam etmiştim arada pek fark goremedim ikisi de sancılı sonucta ama herkesin agrı eşiği farklı bana fitil de yapılmıştı 1 cm acılmam vardı gittigimde ama bebek tamamen kanala girdipi için devam etmişlerdi doguma 9 da suni verilip 3 4 saat içinde dogurmustum