Sulegorkemakyol Gizemis ben kısa kollu hatta kalın askılı aldım pijama ve gecelikleri hastane odaları zaten sıcak oluyolar bende o yüzden kısa aldım benim doğumum kasımda olucak
Aysegulkaymakci Gizemis canım bence kısa kol 2 ekimde doğum yaptım odam zaten soguk değildi bebek vardı ve bebeğin ilk günü olduğu icin bi tık sıcak 23 dereceye ayarlıydı
Mehtap23 Parsss ay o duygu geçişleri ben herşeye ağlar oldum normalde de sulu gözüm ama hamilelik saçma falan demeden ağlatıyor ya😂 geçen komedi filminde ayrılık oldu ben ağladım aslında komikti ama hiç gülesim gelmedi ayrılık bu yani😂🙈
Parsss Mehtap23 geçenlerde bebegımın karnımda canı sıkılıyodur konuşcak kımsesı yok dıye agladım ya😂😂😂ama onan gayet mantıklı gelıyodu😂
[silindi] Gizemis benm dogum eylulde insaallah bleki de agustos tesetturluum kisa kollu alip üzerine penye hirka aldim kimse yokken bunalmayaym diye biri varken de geçiririm hemen üzerime diye düşünüyorum
Anesanne Gizemis ben de kısa kollu aldım. Kısanın çaresi var üstüne de sabahlık alırım. Ama uzuna çare yok. kalın çorap alın konu dışı ama🙈