Gizemis Hastane içi zaten normalde sıcak oluyor ama rahat etmek için kısa kol daha mı iyi? Hangisi daha rahat olur?
Sicakcikolataa Gizemis ben uzun kollu aldım trendyolda çok güzel modeller var oraya bak istersen penyeside çok guzellll
Mehtap23 Gizemis kapalı bi bayanım diye hastanede uzun kollu alıcam evde kısa kollu giyerim 👍 ama üşüme ihtimali de oluyır sezeryan sonrası her türlü hastanede uzun alırım . Evde ısıyı kendimize göre ayarlarız ama hastanede biraz zor olabiliyor
gokcekocyigit07 Ben kısa da koyacağım uzun da, evet hastane sıcak ama lohusa iken insan hiç beklemediği anda donuyor, hiç olmazsa yanında sabahlıklı gecelik ya da ince de olsa bir hırka bulunsun, mutlaka çorap da al 👍
Gizemis Mehtap23 bende kapalıym ama hastanr ortamında zaten eşinizden başka kmseyi almıyorlar ya rahat olunur diye düşünmdüm
Parsss Mehtap23 ay bunu okurken bi duygulandım evde kendımıze gore ayarlarız ne güzel bir cumle ya kendı evımız var kız bızım hahaha of bu duygu gecıslerı😂
Mehtap23 Gizemis bizim hastaneyede eşim olacak ama tekli oda olmazsa mecburen başkasıyla kalmak zorundayım birde erkek hemşireler stajyer doktorlar oluyır diye yani elim sorun etmiyor sıfır kol bile giysem neticede canımın derdindeyim ama kendim hiç rahat edemem öyle saçma bi özelliğim var sanki herkes bakıyormuş gibi 😂😂😂 sanki milletinde tek derdi lohusa kadın🙈😂😁
Dilekcnkn Gizemis Kapalıyım zaten ama ondan ziyade bence uzun kol daha iyi penyeler o kadar sıkmaz zaten
Elcnbykckr Gizemis kısa kol hastanede cok sıcak oluyor zaten ve damar yolunuzu koldan acabilirler uzun kolla rahat edemezsinz
Cigdem65 Gizemis insan dogum yapinca kan aktigi icin üsüyor ben hem uzun kollu koycam cantaya hemde kisa kollu ne olur ne olmaz sonusta