MelekAlyaM Selam kızlar 12+5 haftalık hamileyim geçen hafta yeşil akıntım vardı doktor fitil verdi kullandım 3 gün geçti şimdi tekrar başladı bol su da içiyorum yani geçmicekmi bu. Benim gibi olanlar fikrini paylaşabilir mi ne yapmam lazım
Angelangell MelekAlyaM Cnm bütün hamileliğim yeşil akıntıyla geçti. Neyseki sezeryan doğum oldu yoksa çok korkuyordum doğum sırasında bebeğe bı zararı olursa fiye
Yagmur00 MelekAlyaM canım bol bol su ıc ve yogurt ye bide burda bana demıslerdi sirkeli suyla yıka canım
Sicakcikolataa MelekAlyaM Benimde başıma gelmişti o fitili kullandım geçti üşütmeyle çok ilgisi olduğunu düşünüyorum ayaklarını üşütme. Ben çok dikkat ettim çok şükür birdaha hiç olmadı 🙏
eylusko MelekAlyaM yogurt kefir su fitil krem hiç bir işe yaramadı bende . sürekli akıyor sürekli . 34 hafta olmak üzereyim 1 günüm akıntısız geçmedi. doktor hormonal olduğunu ve doğumdan sonra geçeceğini söyledi
MelekAlyaM eylusko insanın sinirini bozuyor bu durum benımde gecmıcek sanırım gecse fitille gecerdi çünkü
eylusko MelekAlyaM aynen doktor hala geçmedi mi diyor geçmesi hocam geçmiyor diyince artık ilaçta kullanmamaya başladık sürekli sürekli ilaç saçma geliyor boş yere doktor da kullanma geçmiyor zaten dedi
Alagzpnr MelekAlyaM malesef gecmiyor cnm benimde surekli ilac kremlerle hafifliyor fitilde kullandım ama tekrarliyor bide son haftalarda daha cok artiyor gecmis olsun
Ayse6058 Merhab kızlar k bkmayın sze bsey sorcm nasl anltcgmda bilmiyorum labobaya gdyorum taharetlenıyorum tekrar 2.3 saat geciyo tekrar lavobaya gdyorm camasırım Mavı yesıl ıslak camasırm byle olan varmı
ragna_ Maalesef en başından beri bende de var ne fitiller ne sirkeli taharetler ne probiyotikler … asla fayda etmedi. Sanırım geçmeyecek
Ezgiii11 MelekAlyaM Benimde aynı fitil antibiyotiklerle bebege keseye zarar vermesin diye kullanıyorum