Meralrabiamhmt Kızlar koltuklarım pembe fon perdem ne renk olsa guzel durur pembe almak istemiyorum farklı olarak ne alabilirim
gokcekocyigit07 Meralrabiamhmt renkler arasında içlerinde en az olan hangisi ise o tonda fon olabilir mesela kahve az ise kahve tonu olabilir
Mom06226 Meralrabiamhmt resmî var mı link ekler misiniz cok merak ettim benim koltuğumun renkleriyle birebir aynı söylediğiniz merak ettim Bellona’dan tina koltuktu sanırım benimki 😅
Meralrabiamhmt Beyzalpay yastıklarımda pembe mavı karısık halımda pembe mavı guller var ama sütlü kahvede var ıcınde halımın mavı alcaktım ama cok cocuksu durdu gerı ıade ettım
zehranurr Meralrabiamhmt bej kullanın o zaman bence hem mavi hem pembe varmış daha fazla renk girmesin bence
gokcekocyigit07 Mobilyanız da farklı tonlar var mı ? Mesela benim koltuk takımım 3 lü olan biri beyaz diğer 2 berjer ve koltuk turkuaz, mavinin tonlarında ama tv ünite setim kahve tonu diye ben fonları acı kahve yaptırdım, ne tonlar var ?
Meralrabiamhmt gokcekocyigit07 koltuklarım pembe ünitem kahverengı halımda da kahve tonları var ve pembe mavı guller var
gokcekocyigit07 Meralrabiamhmt epey karışık gibi aslında görsel atsanız daha net anlaşılır bilemedim şimdi pek tonları görmek daha iyi olacak
Meralrabiamhmt gokcekocyigit07 cok karısık degıl aslında aksine cok sade duruyor ev ıcınde suan mısafırler uyuyor orada o yuzden atamadım
zehranurr Meralrabiamhmt halının içinde de kahve tonları varmış ünitende ahşap rengi sanırım gözümde canlandırdığımda sanki en iyi o renk olur gibi
Meralrabiamhmt zehranurr aynen suan aklıma yatan renk oldu tesekkur ederim koltuklarım normalde beyaz aldım oturma odasını sonra onlara örtü aldım örtum pembe ılk evlendıgımde herseyım kahve beyaz tonlarıydı sımdı bıraz hareketlendrmek ıstedım
Meralrabiamhmt gokcekocyigit07 kahve sadece ünıtemde ve halımda hafıf bır kahvelık var sanki bej uygun olur gibi geliyor bakcam yıne
Meralrabiamhmt Mom06226 suan salonda mısafırler uyuyo onlar uyansın cekıp atayım ama koltuklarım beyaz örtümü pembe aldım ben 😂
Mom06226 Meralrabiamhmt hmm örtü pembeymiş benşm koltuklarda pembe berjerler de krem pembe mavi çiçekli ayakları da kahve fon almadım karar veremedim 🤷🏼♀️ Almayı da düşünmüyorum artık yavaş yavaş kırılıyor gibi koltuklar inşallah ileride değiştirmek istediğim ilk eşyalarım🙄 yatak odasına aldım onun yerine 😀
Meralrabiamhmt Mom06226 ben yenı 1 yıl oldu alalı degısmek gıbı ımkan yok cok yenıler ama bej rengı cok uyuyor gıbı geldı
gokcekocyigit07 Meralrabiamhmt ben canlandıramadım da o yüzden, neyse sen karar ver müsait olunca da at bakarız 😊