Anne58 15 haftalık hamileyim ama hiç öyle bi karın belirmesi olmadı biliyorum şuan olmaması normal ama insanın aklına takılıyo yinede benimle aynı haftada olanlar sanki doğuracak gibi doğuruyor 😐
Deletedmom434 Anne58 kız aslında sevinmemiz gereken bir durum 19+4 haftalık gebeyim detaylı ultrasona gittim doktor bile 13. Haftada zannetti ve böyle devam ederse birde az kilo alırsan çok rahat doğum yaparsın dedi 😬
Arasinannesi Anne58 7.aydan sonra azıcık belli olmaya başladı 6 gün sonra doğurucam 7 aylık gibi karnım var
Miniklerim03 Anne58 ne güzel işte son haftalarda cok cıkıyo zaten bn 30 haftada kontrole gttim sıra alacakken kadın bna gebelik varmı diye soruyo 😀bilmeyenler anlamıyodu bile herkesin karnı farklı tabi
Anne58 Deletedmom434 ya öylemi hakkınızda hayırlısı olur inşallah 🙏🏻 Öyle ama diğerlerini görünce insanın aklına takılıyo dediğiniz gibi bende kilo almadım şuana kadar doktor normal diyo herşey ama annelik içgüdüsü heralde 😕
Mavi1 Deletedmom434 aynı bende öyle 19+1 2,5 kilo aldım ve daha belli değil ahahaha 5 aylık deyince millet nasıl yani diyor 😁 dün yürüyüş yapıyorum kadın diyor ki ay senin neyin var da yürüyüş yapıyorsun 😁
Deletedmom434 Anne58 evet 😊🙈amin canım boşver bebişlerimiz sağlıklı kilo alsınlarda biz almasakta olur 😝
Anne58 Deletedmom434 amiinn sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım başka bi şey istemiyorum 🙏🏻😇
Aysenurflk Canım ben neredeyse 6. Ayıma kadar göbeğim çıkmadı sanki hafif gaz varmış gibi duruyordu dert etme zaten beş altı aylık olduktan sonra büyümeye başlıyor