Asli3333 @1hmsranne bende çarşamba günü doğurcam allah izin verirse lavin ismini düşündüm ama yanına bi isim daha istiyorum bende bekleyim oñerisi olan varsa lavin isminin yanına ne uygun olur kızlar bi el atın olaya çok zormus bu isim konusu😂😂
Adaaa16 @Seda_nrr minelin anlamı o değil maalesef o yanlış bilgi. Kuranda den dan eki olarak geçiyor sadece yani bir anlamı yok 🤷🏻♀️
Ozgull11 Deletedmom_33 eşim annesini 16 yaşındayken kaybetmiş bu isteğine karşı koymak istemiyorum artık benim miniğim ne düşünür bilmiyorum ama ikizlerden birinin ismi gülizar olacak inşallah ama sizin ortak isim muhabbeti azıcık komik olmuş aygül baya ortak isim yani 🤭
Deletedmom_33 Ozgull11 Sormayın çok ortak isim 😅 ki hiç hoşlanmam dede veya babanne ismi koyup aynı isim ve soyisim olmasından. Ki bizimkilere küfür gibi olur. O yüzden mümkünse sülalede bile olmayan isim koyacağım 🤣
Gizemmm12 1hmsranne kardeşimin adı ikranur çok hoşuma gidiyor kardeşimin ismi oşmasa kendi çocuğuma koyardım muhtemelen
Meleklerimmm3 Kızımın adı Kumsal Ece şimdi ikinci kızıma hamileyim masal yada Nil Azra düşünüyoruz fikir olsun sizede 😇