EbruMeva Günaydınlar hanımlar. 35 haftalık gebeyim isim işini daha yeni çözdüğümüz için isimli tulum konusunda gec kaldım 🙈 kisa zamanda yapabilecek bildiğiniz güvenilir bir sayfa varsa tavsiyelerinizi alırım
cidolila EbruMeva şeker tadında tasarımlar ve lohusa takımları iki sayfadanda yaptırdım lohusa takımları fiyatı yüksek diğer sayfa fiyatı normal ikisinin kalitesinde güzel mi güzel
Ayseaydinn EbruMeva Ar&mi desing den dün sipariş verdim, çarşamba günü kargoya verilecek, izmirden istanbula 1 günlük kargo hattı olduğuna göre perşembe günü yani 1 hafta olmadan elimde olmuş olacak diye düşünüyorum😇✋🏼
Bittercikolata EbruMeva subebektasarım dan yaptırdım. Bende sizin gibi geçe kalanlardandım isme karar vermediğim için ve rica ettim çabuk ulaştırabilir misiniz diye 4-5 günde elime ulaştı tulumum 😊
Melek6177 Ben derin.babyy diye bi sayfalara yaptırdım çok ilgili yazı şekline varıncaya kadar iyi davrandı hemde de yaptı kargoladı sağolsun 🤗 oraya bakabilirsiniz çok memnun kalacaksınız
Deletedmom9823 EbruMeva bana 5 gün içinde yolladı https://instagram.com/larrydesign?utm_medium=copy_link