Symazturk ZZeynepP1903 sonucu bilemeyiz ama doğduğunda Allah göstermesin bir sıkıntı olursa yaptırsam bunu bilirdim kendimi ona göre hazırlardım dememek için bence yaptırmalısınız tabi karar sizin 🌸
minikkoalaam ben de randevu aldim 12’sinde gidicem. doktor bana dedi ki bi sey varsa doguma ona gore hazirlikli giriyoruz, ornegin kalbinde varsa kalp doktoru da oluyo gibi. o yuzden mantikli geldi yaptirmak. burdaki yorumlari okuyunca da bilemedim simdi 😕😑
ZZeynepP1903 minikkoalaam aklımda ki kötu dusuncelerı atıp yaptırdım iyikide girmisim bebegın her ınce ayrıntısına kadar ınceleyıp soyledı doktor bey çok ilgiliydi sükür ultrasonda bı sıkıntı gozukmedı kan testini beklıyoruz yaptırın bence ☺️
Yagmur_849884 Cankuzusu bilemiyorum özel bir muayehanede aile dostumuz doktor, onlar anlaşmalı oldukları yere yolladılar. Niftyden kaliteli dediler sadece
ZZeynepP1903 minikkoalaam ilk önce doktorun odasına gırdım ultrasonda bı yarım saat falan kaldım canım herşeyını inceledıgi bebegın midesine varana kadar gösterdi kafa ölçümünü falan aldı işte daha sonra muayene bitince kan testi verdim bu kadar
badembid ZZeynepP1903 ben doktorların ve bilimin dediği her şeye inanıyorum. İkili teste ve detaylı ultrasona çok inanıyorum. Bir sıkıntı olduğunda bebeği aldırıp aldırmamak sana kalmış ama bence bir sorun olduğunda da bunu bilip kendini hazırlaman da önemli. Doğunca öğrenmektense önceden öğrenmeyi tercih ederdim.