Meryemm1212 Rabb’im izni ve yardımı ile rahme fitiller uyarı verilerek normal doğum yaptım oğlumla birlikte mucad ettim bekleyen herkesin doğumu çok güzel ve kolay şekilde olur inşallah🥰🥰🥰
Sali3 Meryemm1212 Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah. Bizde 40+3 olduk sonsuza kadar karnımda kalacak gibi hissediyorum artık darısı başıma 😔
Elif5361 Meryemm1212 Maşallah sağlıkla büyütün 🌸39+4 bu hafta gelmezse pazartesi kontrolüm var bakalım uyarı verecek doktorum hem heyecanlı hemde korkulu sabırsızlanıyorum kavuşmak için 💙
Hilal-95 Meryemm1212 40+4 mü maşallah 🙊 oooo ya erkek çocuk geç gelır derler doğru heralde maşallah allah analı babalı büyütsün🤗🤗☹️
Meleekdincc Sali3 Bizde aynı 40+3 olduk nişan sancı su hiç biri yok doktorunuz gün verdi mi doğum için
Meryemm1212 Sali3 Meleekdincc bende sizin gibiydim dün ne olur ne olmaz kontrole geldim doktor hanım elle sıyırma yaptı fitil verdi başladı doğum oğlum mücadele etti bende ona yardım ettim inşallah sizin de kolayca olur
Sali3 Meleekdincc İki günde bi acile gel çarşambaya kadar gelmezse yatış verilcek dedi doktorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah
bsrozn Meryemm1212 sıyırm işleminden ne kadar zaman sonra doğum başladı? Bir de sıyırma işlemi çatı muayenesinden daha farklı bir durum mu? Zorluk açısından
Sali3 Meryemm1212 inşallah canım 🙏 çarşambaya kadar bizimki gelmezse bize de yatış verilcek bakalım. Bu fitil özel hastanelere mi özel yoksa devlette de var mı ben ilk defa duyuyorum da?
Meryemm1212 bsrozn alttan muaye ederken sıyırma işlemi yapıyor kanama başlıyor suni sancı değilde fitil verdiler suyum bitmişti 2 cm açıklık vardı sıyırma işleminden sonra fitili verince artti
Meryemm1212 Sali3 ben özel hastane de yaptım canım devlette varmı bilmiyorum inşallah seninde gönlündeki gibi olur😊
Meryemm1212 buiyimi 3 gibi yapıldı kanama başladı sonra sonra rahim uyarıcı fitil verdiler o şekilde sancılar başladı