FurkanZeynepKarada Bebek icin * 10’lu Hastahane Çıkışı *Cekim İcin Tulumlu takım * Lc yenidoğan Takım 2 adet *1 adet Altlı üstlü patikli takım *Bez,ıslak mendil *agiz bezi 10 tane *muslij ortu *ince battaniye *emzik biberon *zemzem suyu,hurma *4 çorap 3 eldiven * sarı tülbent *alt açma (Küvez içine) *kullan at alt açma molfixs *puset ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ANNE İCİN *bir adet mavi sabahlikli takım *emzirme detaylı bir pijama Takımı *bir paket depend *iki adet emzirme atleti *iki adet emzirme sutyeni *3 çorap *lohusa taç takımı *terlik eksta *hamile kulodu 3 adet *hastahaden cikmak icin rahat eşofman takımı *islak mendil,havlu kağıt *emzirme önlüğü *havlu el ve yüz havlusu *majyaj cantam *dedorant ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ SUSLEMEK İCİN *kapi süsü *Anne Bebek cibinlik *Çikolata Hediyelikler Bu Da benim hastane cantam insallah sağ salım girer çıkarız haftaya persembe doğumum var sabah 9 da hayirlisi ile ♥️♥️♥️♥️
BraKarpuz FurkanZeynepKarada sarı tülbent sarılık içinse doktorlar bunu tavsiye etmiyorlar sağlıklı birşey değil bilginiz olsun
Arifegozel FurkanZeynepKarada benimde perşembe günü hayirlisiyla cantamda hazır heyacan dorukta son 6 gun bakalim
Haze0234 FurkanZeynepKarada canım belki yazmayı unutmuşsundur ama göğüs pompası göremedim bilerek mi koymadiniz acaba yoksa unuttunuz mu ☺️
BraKarpuz Sevda6767 tam olarak tıbbi nedenlerini bilmiyorum fakat sarı tülbent örterek fark etmekte geç kalınabiliniyor
FurkanZeynepKarada Zemzemi dudaklarına süreceğim hurmayı da azıcık damağına oeygamber efendimizin sunneti olduğu icin bir yudum zemzem Grenada damağına azıcık
FurkanZeynepKarada Oyle devamlı durmayacak sarı tülbent sadece hastanede kullanacağım birde eve çıkarken
FurkanZeynepKarada Birde emzirme yastığı ile owli korse koydum çıkarken korse kendim içim hem yürüyüşüm düzelir hemde destek♥️
AdaninAnnesi Emzik ve biberona ihtiyacınız olmayacak bence ilk bi ay doktorlar kesinlikle izin vermiyor biberon da memeyi reddetmesine sebep oluyor mama verme gibi bi durumunuz olursa kaşıkla verebilirsiniz 🤗