Beyzan Merakettiklerim ben kendim çömelerek yaptim ebe bana oraya sadece yag sürmen bile fark ettirir parmağını sokamayan yağ sürsün demişti. Ben de kendim yaptim ve sezaryen sonrası normal doğum oldu doğru ikinmayi beceremedim filan ona rağmen sadece 2 iç 2 dış dikisim oldu iyileşme sürecim de çok hızlı oldu. Bu kadar etkili bir masaj olduğunu bilmiyordum doğum anında da ebeler sürekli yaptı
Funda2735 Merakettiklerim deneyeceğim ağda falan çok şey değilde masajı deneyeceğim 35-36 yı b göreyim çatlamadan 🤣
Beyzan Merakettiklerim Çok teşekkür ederim size de hayırlı Sağlıkli doğumlar diliyorum. Osmaniye de özel bir hastanede doğum yaptım
Merakettiklerim Oozgn anladım evet olabiliyor böyle şeyler malesef, masajı yaptım diye de her şey mükemmel olmayacak belki ama olsun biz elimizden geleni yapmış olalım gerisi Rabbimin takdirine kalmış
Merakettiklerim Beyzan Eşim Osmaniye merkezden :) Hatta Yeni Hayat hastanesine çok yakınlar, demek ki oralarda da dkikkat eden böyle guzel sağlık çalışanları var çok sevindim gerçekten