gizemgulsun_sahin Kişisel temizliğiniz için özel bölgeye uyusturucu krem kullanıp kuaföre giden arkadasımız varmı? Jetex diye bi krem varmış lokal olarak sürüp kuaförde ağdaya gideyim diyorum, göbek büyüdü önümü göremiyorum 33 haftadayım. Deneyen varmı acaba ?
Gul-42 gizemgulsun_sahin dayanırsın cnm pudra suruolar ztn sadece dudaklar ve ust kucuk bırlesım yerı asırı acıo oda anlık oluo valla😀
huzurmeva gizemgulsun_sahin hamilelikte Ağdanın sıkıntılı olduğunu duymuştum ben enfeksiyon riski var kıl köklerin açılacak sonuçta orda ki sinirlere baskı yaptığı için uyarma yaptığı için doğuma bile etkisi var bunu da bi araştırmalısın
Busraozzz gizemgulsun_sahin ozaman bir bilgim yok 38 haftayı geçtik pazar günü gidicem acı fazla olmuyor bende allahtan kuaförümün eli de çok hafif bacakların daha çok açıyor ordan 😂
gizemgulsun_sahin Busraozzz bacak falan evde kendim alıyorum ağdamla, ama özel bölge hep tras yaptıgım icin alıştırmışım 😒😒😒
__aysenr__ gizemgulsun_sahin al benden de o kadar 29.haftadayım göremiyorum. Jiletle aldığım için hep acır diye kuaföre gitmeye çok korkuyorum 😔 kendim denedim alamadım hep morardı
gunesimbz gizemgulsun_sahin canım anestezi kremin etkisinin ağda da pek yarayacağını sanmıyorum lazer de vs daha işe yarıyor tabi emin de değilim ama kremi kullanmanda sakınca olabilir doktoruna danışmanı tavsiye ederim
Bsranne33 gizemgulsun_sahin canım benim bende jiletten ağdaya döndüm 36 haftada çok uzun sürdü sağolsun abla yavaş yavaş aldı ama hep tahriş oldu canım yandı mı yandı ama değer iki gün önce gittim tekrar ağdaya hiç canım acımadı bile çünkü hiç eskisi kadar çıkmadı 40 haftadayım doğumu bekliyorum ama kafam rahat 😅
bnss gizemgulsun_sahin son haftalarınıza da gelmişsiniz doktorunuza danışmadan gebelik ve emzirmede bu tür herhangi bir krem kullanmayın bence belki önermez