Ece003 Bu gecede uyuyamadım sürükleyici dizi film arıyorum hemen hemen herşeyi izlemişim ya koranada 🥲
ElifB08 Ece003 harry potter serisini fantastik hem akıcı oluyor, kill bill 1 ve 2 kesinlikle öneririm güzel bi aksiyon, '‘Senden önce ben’' kaliteli bi romantik film, duygusal isterseniz de 12 yıllık esaret önerebilirim
2melek_annesiii ne tür izlemek istersiniz film zindan adası, interstallar önerebilirim dizide the walking dead , fringe çok iyi bilimkurgu bunlar
MMmommy 2melek_annesiii walkin deaddd en son 7. sezonda kaldım hamile kalınca annem izleme öle seyler dedi 😂😂😂
2melek_annesiii Sena1299 üstüne yok alanında zaten 12 monkey de güzel benzer konular zamanda yolculuk felan
2melek_annesiii ElifB08 vallahi bende izleyeli 6 yıl felan oldu unutmayı bekliyorum yeniden izlemek için😂😂 diziyi bitirince büyük bir boşluğa düşmüştüm
Haticeozensen 11.22.63 bu ara boş vakitlerimde izliyorum 8 bölümlük bi mini dizi ve çok sürükleyici :)
Esmakucuk Bir Fringe önerisi de benden olsun 🙋🏻♀️ sanırım bugüne kadar izlediğim en iyi diziydi. Bir de Sherlock ve Outlander var, tavsiye ederim
2melek_annesiii MMmommy ben yeni sezonu arıyorum deli gibi üç kez izledim çok seviyorum o diziyi karekterleri