Mervaaa23 Kızlar hepimiz artık biliyoruz normal gebelik belirtilerini yorgunluk şişkinlik akıntı adet gecikmesi falan. Ben istiyorum ki birazda bilinmeyen geleneksel gebelik belirtilerini konuşalım 😊
Mavi34 Mervaaa23 tüp bebekle hamile kaldım 2 transfer oldu her ikisindede transferden 5 yada 6 gün sonra yüzümde.lekelenme oldu ikiside.aonuc pozitif 😊
Mom3834 Mervaaa23 benim her gün sol gözüm attı gebeliğin 3 ayına kadar da devam etti. Nedendir bilmiyorum 😹
Esrujj Mervaaa23 hamile olduğumu öğrenmedden önce bir hafta kirpiklerim birbirine yapıştı ortaları boş kaldı sonradan öğrendim ki eskiler hamileliği kirpiklerden anlarmış😂
Bir_tospik_beklerken Busegrkn saçma sapan demeyim ama rüyamda kız bebek emziriyordum üstelik hiç aklıma gelmezdi hamile olacağım. Sonra o kadar etkilenmiştim ki test yaptım pozitif çıktı. 3 ay boyunca herkes oğlun olacak dedi rüyamda kız görmeme rağmen bende öyle düşünüyordum artık ama kızım oluyor 🤲🏻🐣
Mervaaa23 Gebelik şüphem olabilir şuan ama adetim daha var düzensiz regl olan biriyim zaten aşırı derecede burun tıkanıklığı ve afedersiniz gaz problemi yaşıyorum sizce olabilir mi
kemalim01 Mervaaa23 benim ikiinci gebeliğimde burun tıkanıklığı olmuştu bence belirti olabilir hamileliğimde de bir süre sürdü bu durum
Mervaaa23 Esrujj yaaa bende kirpikler kırılıyor diye duymuştum ama ayrılıp yapışması ilk kez duyuyorum
_mormenekse Mervaaa23 Boyun tutulması kesinlikle 😂 tam 1.5 ay boyunca gecmek bilmeyen bir boyun tutulması ve ağrısı ile yaşadım gören sürekli bana bak hamilemisin yoksa diyordu ama üstüne adet gördüğüm için test yapmamıştım 1.5 ayin sonunda 1.5 aylık hamile olduğumu öğrendim 😂
Senaturkdag _mormenekse tamda bunu merak ediyorum üzerine adet gördnuzde kaç gün sürdü ve kanamadan kaç gün sonra test yaptınız
EgeAlya Mervaaa23 geleneksel mi bilmiyorum ama benim gebelik belirtim adetime 3 gün kala vajinada zonklama oldu ekstra olarak vücut çok tuhaf benimki hele🤔🤔
Mervaaa23 Tuanam27 benimde şuan çok yağlanıyo havalardan mı bilmiyorum ama her yerim sivilce oldu hamile miyim acaba diyorum ama emin olamıyorum vucüdumda var Bi anormallik ama çözemiyorum
cyln_hnm Mervaaa23 adetime 2 3 gün kala bulaşık yıkarken karnımın tezgaha değdiğinde acıdığını hissstttim gebeymişim😀
_mormenekse Senaturkdag hamilelikle ilgili ihtimal bile vermedigim için hic dikkat etmedim açıkçası :(
Rosaa21 Mervaaa23 saçma sapan bitmek bilmeyen rüyalar ve ayak üşümesi aşırı duygusallık bende bunlar oldu ve içime bir bebek sevme isteği normalde sevmem bebek😂😂