Sevib Kızlar 21. Haftaya girmiş bulunuyorumm. Bugün kontrolüm vardı sanki böyle yaklaştıkça çok heyecan basıyor daha hazırlıklara başlamadım aralıkta doğum yapıcaklar nasılsınız neler yaptınız paylaşalım burada istedim
nvn-mutlu Sevib bizde 22+2 olduk canım 💙 ben kıyafet olarak bazı alışverişlerini yaptım ama büyükleri duruyor daha
Elifinannesi11 Sevib bizimde Aralık sonu ocak başı gibi sıcaklar o kadar bunaltıyor ki çok zorlanıyorum inşallah serin havalar gelir artık rahat ederiz daha henüz hazırlık yapmadık bakalım hayırlısı
cerentskn Sevib bizde bugün 20+5 olduk şükür ama sıcaklar çok bunaltıyor alışveriş sadece gördükçe aldım kıyafet ama yeterli diye düşünüyorum 0-3 ay aldım zaten hemen büyürler inşallah 🥰
Nurgllsahn58 Sevib bizde bugün 21. Haftaya girdik cok şükür 🤲🏻Aralık ayının ilk haftaları doğum olacak inşallah rabbim nasip ederse 🤲🏻😍henüz hiç bişe almadık zaten ikinci gebeliğim sadece kıyafet alışverişi yapacağım onada şuan erken diye düşünüyorum😌
Sevib nvn-mutlu Adaaa16 Elifinannesi11 cerentskn Nurgllsahn58 Mineeaa ElifB08 Sevib Sevib Kızlar instagram da sayfam var yeni açtım ama hamilelik bebek bakımı vs bilgiler veriyorum takip ederseniz de çok sevinirim sayfa ismi : biranneninanlari
Sevib Elifinannesi11 evet Allah’a şükür hamilelikte son aylarımız yaza denk gelmedi kızlar geçen gün kuzenim doğum yaptı kız mahfoldu bebeğide sıcaktan uyuyamıyormuş zaten
Mineeaa Sevib bende 22+4 oldum geçen hafta Bime gelen küvet setini aldım bir kaçta zıbın atlet büyük şeyleri duruyor alırız hele sağlıkla gelsinlerde bebişler
ElifB08 Sevib bebek arabası, puset, yatak, ana kucağı aldık, kıyafette sağolsun daha erkenden baya takım geldi belki almayız bile 😅 Battaniyelerimiz hazır sayılır maşallah baya yaptık erkenden
Sevib Kızlarr ben daha hiç bişey almadım İstanbulda oturan varsa Eminönü havuzlu hana bakabilir her şey var lohusa bebek bebek odası araba vs
Mineeaa Sevib 8.30 gittim ben açılmadan anaam ne sıra vardı ama yaşlı yaşlı amcalar sırada bekliyo bunlar hamile sıra verelim diyende yok hiç insanı ezip geçecekler nerdeyse 😂 bende arsız bi görümce var Allahtan onu aldımda gittim o kaptı hemen 3lü seti bide kovası felan bitane gelmişti sadece 😂
Sevib Mineeaa ben o bimde çeyiz yaparken ne mücadele ettim ya hahaha ne yer vermesi bide itiyolar hhaah
cerentskn Sevib çok güzel olmuş sayfa gerçekten 🥰 hep kız bebekleri paylaşma ama benim oğluşum olacak 🤣