Uyumsuzzz Kızlar bikini bölgesini permatik ile aldım üst kısmını sonraki gün tekrar aldım biraz acıdı şimdi hem kaşınıyor hemde yanıyor acıyor önerisi olan varmı 😔
Burcu_NFUE Uyumsuzzz permatikle almaya alışıkn değilse yapabilir . Kaşımamaya dikkat et duş al .iç Çamaşır giymeden uyu şu markalı olan jiletler var ya kadınlar için onlar hem uzun süre yetiyor hemde tahriş yapmıyor onlardan al .
anneoluyorummm_ Uyumsuzzz hamile olduğunuz için öneride bulunamayız doktorunuza danışın ama bidahakine permatikle değil kadınlar için olan jiletleri kullanırsanız daha hassaslar zarar vermez cildinize
Saripapatyam1 Uyumsuzzz jiletle tüylerini alırken tahriş olmamayı istiyorsan bebek yağıyla veya dus jeluyle alman gerek yoksa tahriş oluyor
Uyumsuzzz anneoluyorummm_ yanlıs oldu ya permatik derken jılet demek istedim kadınlar için olandan kullanıyorum teşekkür ederim
Gta-35 Uyumsuzzz gilette venüs riviera kullan çok iyi hiç tahriş yapmıyor pahali ama içinde 2 adet var ama uzun zaman kullanabilirsn
Ayseee4238 Uyumsuzzz üst üste iki kere aldığınız için tahriş olmuştur. Kadınlar için olanlar var onlardan da alıp kullanabilirsiniz kaşıntı bendede oluyor ama aldıktan bikac gün sonra oluyor genelde çabuk çıktığı için sanırım.
Akkoyu Uyumsuzzz ayy bence agdayla aldırabiliyormuşsunuz hiç jilet işine girip köklerinizi kalınlaştırmayın
Gul-42 Uyumsuzzz aynen cunku bnd bı kere yapmak zorunda kaldım doktora gıdıordum tovbe ettım😂kaşıntısı bı yandan batması bı yandan sınır oldum bıkını agdaya gıdıorum oda uc ayda falan cıkıo işte😀
Dnzhzl24 Uyumsuzzz Bide sadece permatikle alma kuru kuru canım 😊 duşa girdiğinde oraya biraz duş jeli olur sabun olur bişey sür kopurt sonra al hem yara yapmıyor hemde küçükte çıksa acimiyr😊
balbocegim27 Uyumsuzzz jilet falan kullanacağın zaman orayı duş jeliyle sabunla kopurt öyle al kaşıntı falan olamz